Moj Astrolog

ZVEZDE SU VAM ZAVIRILE U DUŠU: Horoskopski znak otkriva koji je vaš SKRIVENI TALENAT!

Nemojte traćiti vreme na poslove i hobije u kojima niste dobri. Astrolozi vas savetuju u kojim sferama ćete naprosto briljirati!

Ovan
Ovna karakteriše impulsivnost i energičnost, jako je inteligentan i jedan je od najvećih radoholičara među horoskopskim znacima. Kada su talenti u pitanju od ruke mu ide sve što ima veze sa pokretom, dinamikom i mehanikom. Sport je sfera u kojoj neprikosnoveno vlada, a pored sportskih aktivnosti dobro mu ide izgradnja, kao i popravljanje stvari. Rođen je za individualne aktivnosti, ima jako izražen takmičarski duh, tako da konkurencija u njegovom slučaju znači motivaciju da bude još bolji i i uspešniji.

Bik
Bikovi su dobri sa finansijama, pa zato i treba da se okrenu delatnostima povezanim sa novcem, jer tu leži njihov uspeh i mogućnost napredovanja i konačno zarade. Pored toga, skloni su umetnosti – bilo da je u pitanju neka klasična, poput slikanja, crtanja, pevanja, ili nešto poput šminkanja, pravljenja frizura… Vešte su sa rukama pa vole kreativne hobije.

Blizanci
Blizanci imaju odlične sposobnosti u pregovaranju u direktnoj prodaji zahvaljujući izraženoj komunikativnosti i istinskom interesu za potrebe drugih koji imaju. Poseduju odličnu sposobnost za širenje informacija i povezivanja, pa su vrsni govornici i prezenteri.

Rak
Idealne delatnosti za osobe rođene u znaku Raka su profesura, treniranje drugih i savetovanje. Razloga za ovo jeste njihova izuzetna sposobnost da razumeju druge, da se unesu u tuđa osećanja i potrebe i prenesu svoje znanje. Jako su strpljivi. Od drugih talenata ističe se sposobnost stvaranja estetski lepih stvari i inovacija za što se služe svojom bogatom maštom.

Lav
Osobe ro]ene u ynaku Lava su jako duhovite, zabavne, pune zanimljivij priča i zbog toga uvek u centru pažnje i uvek jedan od najpopularnijih likova u društvu. Talentovani su za stand up komediju. Pored ovoga, interesuju ih stvarima vezane za lepotu, kozmetiku i ishranu. Vole da budu najbolji u svemu, pa uvek rade na svom samousavršavanju, upisuju kurseve, škole, samostalno uče…

Devica
Osobe rođene u znaku Device karakteriše pedantnost i posvećenost detaljima. Sve što rade, rade sa maksimalnom posvećenošću i predanošću, a njihovo polje interesovanja je široko. Leže im hobiji povezani sa računarima, crtanjem, izgradnjom, a ono u čemu su najtalentovaniji jeste planiranje! To je njihov prirodni talenat!

Vaga
Vage su veliki pravdoljupci i najbolji savetodavci, ili bolje reći najprijatniji savetodavci, jer ne osuđuju već pokušavaju da razumeju. Njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne predmete i stvari, pa su zbog toga najčešće članovi različitih udruženja ili interesnih grupa koje okupljaju ljude. Često su i umetnički talentovani, ali to zanemaruju jer se posvećuju konkretnim stvarima verujući kako u tome leži finansijska sigurnost.

Škorpija
Škorpiju krase inteligencija i logičko razmišljanje. Od ruke joj idu svi zadaci u kojima je neophodno logičko promišljanje i analiza. Računanje, finansijski poslovi i logički zadaci su sfere u kojima će zablistati, pa joj se drugi često obraćaju kada imaju probleme ove vrste.

Strelac
Strelčevi su rođeni sportisti! Obožavaju sport i u njemu su dobri. Samim tim, imaju veoma izražen takmičarski duh u svemu što rade. Razumeju se u mehaniku i tehnologiju i generalno funkcionisanje stvari, a neretko su kreativni i uživaju u hobijima koji podrazumevaju stvaranje i kreiranje.

Jarac
Osobe rođene u znaku Jarca su jako kreativne, a ovu svoju osobinu ispoljavaju kroz pisanje, pevanje, crtanje i slične delatnosti koje im omogućuju da odmore mozak od problema, a od hobija se lako mogu pretvoriti u unosan posao. Iako deluju zatvoreno i nepristupačno, obično su jako duhoviti – potrebno je samo malo da se opuste i postaju najveći zabavljači u društvu.

Vodolija
Glavni talenat osoba rođenih u znaku Vodolije leži u njihovim rukama. Jako su spretne u svemu što podrazumeva popravke, pravljenje, kreiranje. Poseduju prirodan talenat za muziku, osećaju ritam i lako prate melodije, ali i za moderne tehnologije. Vole inovacije, lako ih prihvataju, a često i sami stvaraju.

Riba
Istinski talenat osoba rođenih u znaku Riba jeste psihologija. Imaju neverovatnu sposobnost čitanja drugih ljudi u čemu im pomaže njihov izražen dodir sa duhovnim aspektom života. Posvete li se tome, lako mogu otkriti tuđe namere i ponašanje, pa bi i bez problema mogli biti privatni detektivi. Skloni su umetnosti u kojoj pronalaze ventil za ispoljavanje svoje ličnosti.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM