ZVEZDE SU NAM OTKRILE ŠTA SE KRIJE IZA MASKE: Saznajte najveće tajne horoskopskih znakova!

Nismo ni svesni koliko smo kontradiktorni.

OVAN: Premda ovaj znak deluje kao da je stvoren za brojne avanture pune adrenalina, Ovnovi su zapravo duboko u sebi veoma plašljivi.

BIK: Malo ko je tako loš u flertu poput Bikova, ali ne dozvolite da vas to zavara – iza nespretnog muvanja krije se romantična i slatka duša.

BLIZANCI: Pomislićete da im je u glavi samo žica koja drži uši ako vidite koliko sporo čitaju. Zapravo, Blizanci su ekstremno inteligentni i baš zbog toga vole da natenane analiziraju štivo pred sobom.

RAK: Oni su fini, divni i slatki, ali ako malo bolje upoznate pripadnike ovog znaka shvatićete da su Rakovi vrlo skloni osuđivanju i predrasudama.

LAV: Njihova aroganija često je na granici sa poremećajem, ali duboko u sebi Lavovi su nesigurni i potrebna im je vaša potvrda da su sjajni.

DEVICA: Rođeni u ovom znaku daće sve od sebe da vam pomognu i da obrate pažnju na svaki detalj u vašem životu. Nezgoda je što to ne umeju da učine sami za sebe.

VAGA: Deluju kao da su im osećanja zakržljala tokom evolucije, ali sigurno nije tako čim su Vage vrlo inspirativni i talentovani umetnici.

ŠKORPIJA: Ukoliko poznajete neku Škorpiju sigurno ste bar jednom za tu osobu rekli da je “slatka kao đavo”. Niste ni svesni koliko ste u pravu, oni zaista dolaze iz pakla.

STRELAC: Reč je o jednom od najvoljenijih znakova zodijaka, ali Strelčevi baš i ne vole sami sebe.

JARAC: Dominantni Jarčevi su večito na granici toga da su fantastične vođe i aspolutno neurotični i ludi šefovi.

VODOLIJA: Škola im nikada nije išla od ruke, ali to ne znači da nisu puni znanja i da su majstori inovacija.

RIBE: Tako su romantične, nežne i fine… Povučene… zar ne? Osim ako ih ne “čačnete” da pričaju o svojim strastima, tad se pretvaraju u buru reči i osećanja.

Moj Astrolog telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Moj Astrolog savetnika