Moj Astrolog

Vaga-Mesečni horoskop za septembar 2022.

Posle više od mesec dana „hoda unazad“ vaša vladarka konačno kreće direktno u prvoj nedelji septembra. Neke ste emotivne situacije raščistili i ostavili prošlost za sobom. Je li baš tako? Pa, sudeći po narednim tranzitima – i nije. Merkur je izabrao da baš u vašem polju ličnosti započne svoj retrogradni hod a da pre toga obezbedi da vi nekog bivšeg ipak ne možete da potisnete iz glave onoliko koliko ste mislili. Je li moguće da se ovo dešava – pitaju se Vage gledajući sebe kako uprkos svemu što je do sada bilo šalju poruku ili okreću broj telefona „onog nekog“. Ne vredi, emocije su u ovom periodu uzele prevagu nad razumom a kada mozak poblesavi a u stomaku krene da se stvara čvor – nekim ljudima se jednostavno ne može odoleti. Da li će ovo, ko zna koje po redu vaše vraćanje u prošlost dobiti neki smisao ili ne – naravno da zavisi samo od postavki planeta u vašim natalnim kartama. Znam samo da će se pojedini pripadnici vašeg znaka u poslednjoj nedelji ovog turbulentnog septembra konačno suočiti sa završetkom ciklusa koji vam je doneo toliko ljubavi, ali i bola. U međuvremenu – oni u brakovima i emotivnim vezama imaju promenljive situacije. Dok je prva polovina meseca još i koliko toliko dobra, u drugoj bi svaka vaša reč (ako o njoj dobro ne razmislite) mogla „žacnuti“ partnera. A izgleda mi da ćete se vi baš u tom periodu setiti svega preko čega ste ranije prešli i potruditi se da to nabijete dragom vam biću na nos. Posebno je poslednja nedelja nezgodna, pa se potrudite da do većih turbulencija ne dođe.

Posao

Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u polju podsvest, intuicije, tajnih neprijatelja, strahova – a sve to pod pokroviteljstvom Merkura koji se nalazi u vašem znaku i u dobrom aspektu sa vašom vladarkom koja je krenula direktno. Prost prevod – promena u vama samima koja dovodi do preokreta u poslovnoj sferi jer vi počinjete da se aktivirate na mnogo jači način. I Saturn izlazi iz vašeg polja posla i novca i evo tog rasterećenja koje ste toliko dugo čekali. Neke stvari ste završili, neke obaveze priveli kraju i sada možete jako da se aktivirate ka napredovanju. No, ne očekujte put posut ružama, naravno. Planovi će se sporije odvijati u drugom delu ovog meseca zbog retrogradnosti Merkura u vašem znaku, a i vi ćete imati običaj da povučete baš onaj potez koji ne biste trebali ili da kažete nešto pogrešnoj osobi ili u pogrešnom trenutku. Nema drastičnih padova, samo ima odugovlačenja i prolongiranja. Na to ste već navikli u prethodnim godinama, tako da ne sumnjam da ćete se izboriti sa ovim. U prvoj polovini meseca mogući vanredni prihodi, inače novčana situacija vrlo promenljiva.

Zdravlje

U prvoj i poslednjoj nedelji ovog meseca možete imati neke nedefinisane tegobe ili se jednostavno ne osećati baš podsticajno i dobro. Ostatak perioda je prilično dobar što se zdravlja tiče, samo biste trebali da usvojite jednu naviku – da se više aktivirate što se tiče kretanja i rekreacije. Biće vam teško u početku, ali samo budite uporni.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM