Vaga-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Ljubav

Drage Vage, ako imate emotivnog ili bračnog partnera, a neke stvari krijete od njega, možda biste trebali da razmislite da bi bilo dobro staviti tačku na sve ono što je tajno…naime, pomračenje Sunca u vašem polju tajni, kao I retrogradni Merkur koji će boraviti tu tokom celog septembra, mogu izneti na svetlost dana neke situacije za koje biste vi voleli da se o njima ništa ne zna. Naročito je prva dekada meseca opterećujuća I tada bi trebali da budete jako na oprezu. Jupiter ulazi u vaš znak krajem prve dekade septembra I u njemu će boraviti do oktobra naredne godine. Već tokom ovog meseca postaće evidentno da je vreme da svoje emotivne ili bračne relacije dobro preispitate I razmislite vredi li ostajati u njima ili ne. Pošto je evidentno da je ravnoteža u vašim emotivnim odnosima narušena, ili se potrudite da je povratite ili konačno sami sebi priznajte da treba dići ruke od svega. I za jedno I za drugo ćete imati velike mogućnosti, pa vama na volju šta ćete I na koju ćete stranu…..U svakom slučaju, partnerski odnosi će se stabilizovati u drugom delu meseca. Oni pripadnici znaka Vage koji su slobodni, sa Venerom u polju ličnosti I Jupiterom koji će brzo “ušetati” kod vas – imaju I više nego dovoljno prilika da se em dobro zabave, em osvoje osobe koje su im zanimljive. Doduše, prilika će biti više, pa je pitanje da li ćete baš tako lako moći da odlučite ko je osoba za vas. U svakom slučaju – odličan period je pred vama!

Posao

Za vas je najkomplikovanija prva dekada meseca što se poslovnog segmenta tiče. Mnogo toga će izgledati neizvesno, nerviraćete se I pokušavati da ostvarite svoje planove, što neće ići ni malo lako. Doduše, I period oko pomračenja Meseca, polovinom septembra doneće takođe momente napetosti, naročito u najbližem poslovnom okruženju, ali ćete ovo relativno lako prevazići. U suštini, ulazak Jupitera u vaše polje ličnosti krajem prve dekade ovog perioda, otvara pred vama jedan izuzetan period, kada ćete itekako moći da napredujete I ostvarite u ono što želite. Lako ćete moći da odlučite da li je postojeće radno mesto ono što želite I bez velikih problema ćete uvoditi promene koje su vam neophodne. Od treće dekade sve ovo će se dodatno pojačati, a tada vam idu I najbolje finansijske prilike tokom ovog meseca. Ako tražite posao, počnite sa većim aktivnostima u drugom delu septembra, a sigurno je da I zaposlenima idu jači prihodi od povremenog ili dodatnog angažovanja.

Zdravlje

Prve dve dekade donose komplikacije u zdravstvenom segmentu, što će se odraziti I na vaše fizičke, ali I mentalne snage organizma. Pad imuniteta će biti jedna od posledica. Ipak, od početka treće dekade I ulaska Sunca u vaš znak, sledi vam brz oporavak.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Pozovi Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €