Moj Astrolog

Vaga-Mesečni horoskop za oktobar 2022.

Za vas je ovo emotivno izuzetno značajan mesec. No, da bi razvejali neke iluzije – to što je značajan ne znači da će biti I lagan. Da, svesna sam da ste I u prethodnom period vrlo često prolazili u ljubavi kao “bosi po trnju” ali prihvatili ili ne prihvatili, to je sada jednostavno tako. Mnogo toga ne zavisi od vaših volja I želja, pa će se pojedini pripadnici ovog znaka tokom ovog meseca suočiti sa neminovnim prekidom odnosa u kojima su bili. Da ne plašimo, već da krenemo redom….Vaša vladarka Venera će maltene do polovine meseca trpeti loše uticaje Saturna I Neptuna, zbog čega će u emotivnim vezama doći do jednog žestokog pada u komunikaciji. Ovo može biti potaknuto sumnjama između vas I partnera, problemima u svakodnevici koji se nekako uvek postave između vas dvoje I donose vam da se odvajate I da gradite zidove koje je teško preskočiti. Sredina ovog meseca će odlučiti – da li ostajete zajedno ili se odvajate, jer su tada najjači “pucajući” moment kada treba biti posebno oprezan u partnerskim odnosima. Sve ovo možemo primeniti I na one Vage koje su u brakovima gde se mešanje “spoljnjeg činioca” može itekako osetiti. Moguća su otkrića prevara I sa vaše I sa partnerove strane. U svakom slučaju, drugi mogu itekako uticati na vaš odnos. Slobodni će kroz ovu prvu polovinu meseca proći dvojako – neki će osećati kompletnu usamljenost I nezadovoljstvo emotivnom situacijom, dok će drugi ući u odnos koji je po svim elementima karmičke prirode, I gde će druga strana verovatno biti zauzeta ili znatno starija od vas. Za ljubav je najbolje sačekati drugi deo meseca, kada imate zaista pravu priliku da otpočnete odnos koji ima smisla I koji može da traje. Ne zalećite se, bolje je sačekati ono pravo….

Posao

I pored podrške Sunca koje će u vašem znaku biti veći deo meseca, kao I Merkura koji će već krajem prve dekade krenuti direktnim hodom, ipak ne možemo reći da će poslovno ovo biti lagan period za vas. Teškoće očekujte sve do Mladog Meseca u vašem znaku polovinom ovog perioda, jer od tada kreće jedno podsticajnije vreme, verovatno zbog toga što ćete vi na malo drugačiji način I reagovati I postaviti se prema drugima. Pre toga, problemi će biti više nego evidentni – čini mi se da će biti aktivirana čak I nelojalna konkurencija (koja može biti baš iz vašeg kruga najbližih saradnika) I da ćete zbog istih biti prinuđeni da pravite određene kompromise da biste završili ono što želite, a što je vezano za vama bitne partnerske saradnje. Takođe, poslovna okolina vam može nametati poslove koje drugi iz nekih razloga nisu stigli da odrade, pa ćete se odjednom naći prenatrpani poslom I situacijom da ne znate odakle da krenete. Nametanje odgovornosti I obaveza biće više nego očigledno. Ipak, kao što sam napomenula – drugi deo meseca je neuporedivo lakši I donosi vam početak posla ili rada na nekom projektu koji hoće od vas zahtevati preciznost I koncentraciju, ali će vam isto tako doneti velike mogućnosti za napredak.

Zdravlje

Manjak fizičke aktivnosti, neredovna ili neprikladna ishrana, stres koji svakodnevno doživljavate – sve je ovo podloga prvo za borbu sa kilogramima, a potom I za razne zdravstvene tegobe. Moguće je da ćete u drugom delu meseca ipak odlučiti da se više posvetite sebi, što bi svakako bilo dobro.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM