Moj Astrolog

Vaga-Mesečni horoskop za jun 2021.

Ljubav

Ako budete mudri i strpljivi, vaši će emotivni odnosi samo napredovati tokom ovog meseca. No, pošto to obično ne biva tako (malo je teže biti mudar kada ste iznervirani) budite sigurni da ćete imati par „situacija“ sa svojom voljenom osobom ili bračnim partnerom. Povremeno vam stoje zastoji u komunikaciji ili vraćanje na dnevni red nekih problema koje ste odavno zatvorili. Partneru u nekim momentima takođe može zasmetati vaše malo slobodnije ponašanje ili flertovanje, pa će pokušati da vas „uvede u red“ što ćete vi shvatiti kao narušavanje vaše privatnosti i nametanje njegove volje….i eto razloga za prepirku bez kraja i konca! Kod onih u brakovima će biti teško da se dođe do dogovora povodom zajedničkih planova koji mogu biti vezani za decu ili za finansijski segment. Dakle savet za vas – ne inatite se, pređite preko nekih situacija koje vam realno i nisu toliko važne i budite spremni na otvorenu i iskrenu komunikaciju sa voljenom osobom. Na taj način će sve funkcionisati baš kako treba, a vi ćete u trećoj dekadi juna biti ušuškani u sigurnosti i ljubavi sa voljenom osobom. Ako ste sami, pred vama su zabave bez kraja i konca! Dosta pokreta, komunikacije, novih poznanstava a čini mi se i da će se neki stari partneri ponovo „aktivirati“. Na vama je da izaberete gde ćete i na koju stranu….

Posao

Poslovna situacija tokom juna neće biti ni malo loša, mada ćete morati više puta da primenite svoje diplomatske sposobnosti u dogovorima i saradnjama sa nešto komplikovanijim poslovnim partnerima. Stoji i da nećete biti zadovoljni tempom odvijanja nekih poslova, ali koliko god vi imali želju da sve ovo „pogurate“ i požurite – moraćete da prihvatite da na neke stvari morate malo i sačekati. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete vrlo zanimljivu ponudu tokom druge dekade meseca, a pojedinima tada stoje i velike mogućnosti za unapređenje ili promenu radnog mesta (naravno – na bolje). Vladar polja posla i novca Mars, biće retrogradan do poslednjeg dana juna, pa ćete ipak morati da neke stvari ponovite ili da se vratite na zaostale obaveze i odradite ih. U finansijskom segmentu stvari stoje dosta stabilno, nekih iznenadnih šansi za zaradu će biti, ali ćete definitivno morati da „skrešete“ troškove što pre. Previše olako dajete novac na neke stvari, a svoja dugovanja zanemarujete i ostavljate za „neki drugi put“…

Zdravlje

U prve dve dekade juna samo će starija populacija imati povremeno problema, što sa imunitetom, što sa kičmom, kostima, plućima. Mlađi pripadnici znaka funkcionišu odlično, ali od poslednje dekade vi biste trebali više pažnje da obratite na stomačni deo, kao i na reproduktivne organe i grudi.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM