Moj Astrolog

UZ OVE SAVETE OSVOJIĆEŠ SVAKU ŽENU: Devica ne trpi prostake, žena Bik traži da joj se stalno ugađa

Kažu da svaka tvrđava može da se osvoji, samo ako imaš dobru taktiku. Pročitajte ove savete i proverite da li isto važi i za žene – nema neosvojive.

Ženu Ovna možete osvojiti tako što ćete biti direktni, reći joj sve što Vam je palo na um kad ste je prvi put videli. Samo otvorenost i drčnost kod nje prolazi. Ona neće pustiti u svoj život nekog koje slab i ko ne može da je podrži. Pustiće, kad nije sigurna ša da očekuje, ali ako se razočara, bolje bi bilo da muškarac pokupi svoje stvari i ode sam. Pre nego što dođe do bučne rasprave.

Ženu Bika ćete osvojiti tako što ćete joj ugoditi. Kupite joj neki slatkiš, nakit, minđuše u njenoj omiljenoj boji ili je odvedite u neki kafić koji joj se dopada. Nju nije teško oduševiti, samo je potrebno da se oseća voljeno i da joj delima dokazujete da je voljena. Ona je verna i posvećena i to isto i očekuje od Vas.

Ženu Blizanci ćete osvojiti lepom rečju. Ona je jedna od pripadnica Zodijaka koja najduže zadržava mladalački duh. Ponekad je površna, ali je inteligentna i ako je zanima neko posvetiće mu pažnju. Mnogo priča, mnogo pita, a ako ste mislili da nešto sakrijete od nje, ne pokušavajte. Poruke i dugi razgovori u noć će osvojiti ovu damu. Sve može, samo nemojte biti ćutljivi.

Ženu Raka ćete osvojiti posvećenošću i nežnošću. Ona je romantična i voli da se neko trudi oko nje. Mada, više voli da provodite vreme kod kuće nego što da idete negde. Budite prijatni i ljubazni i isplanirajte sve polako sa njom. Ako vidi da ne želite slične stvari, da niste prijatni ili nežni, neće se dugo zadržati.

Žena Lavica je ponosna. Zna šta hoće. Morate imati dovoljno energije i samopouzdanja da biste bili sa njom. Ona ne pušta svakog blizu. Bitno je da stalno idete na neka nova mesta, makar u gradu, ako ne van zemlje. Bitno je da se stalno nešto dešava i da nije dosadno. Ne sputavajte Lavicu jer neće to tolerisati. Obradujte je poklonom, tako ćete dobiti njenu pažnju.

Za ženu Devicu je bitno da imate dobru priču. Jako je inteligentna. Ne trpi proste stvari i neuke ljude. Voli da sve bude kako treba, ali perfekcionista je. Lepo oblačenje joj je bitno kod muškarca. Poklonite joj knjigu, pričajte sa njom o poslu i svojim planovima, a ona će se lako otvoriti. Ona je od onih koji sve planiraju.

Dama Vaga se lako zaljubljuje. Ona ima dobar radar za procenu partnera, pa kod nje ne prolaze oni koji nisu stabilni i spremni za normalnu vezu. Dama Vaga je verna, to isto očekuje od partnera. Bitno je da što više vremena provodite sa njom, da imate zajedničke planove i da ste romantični.

Dama Škorpija voli energične muškarce. Ako ste sa njom u vezi imaćete osećaj da imate više žena. Može mnogo da postigne u životu, ali to isto očekuje od partnera. Strastvena je i seks joj je jako bitan. Budite direktni i ne pravite je ljubomornom. Neka sve karte budu na stolu. Budite verni i posvećeni, ne zapostavljajte ovu damu, jer njoj treba mnogo pažnje i uveravanja da je jedina.

Dama Strelac će ceniti otvorenost. Pružanje slobode njoj je recept za uspeh. Ne sputavajte je, ne dovodite je u situaciju da mora nečeg da se odriče. Neće to razumeti ni prihvatiti. Bitno je da svako ima svoj život i da je partner pozitivan. Još ako možete negde da putujete zajedno, ne morate da brinete za uspeh veze. Potrudite se da ne upadnete u kolotečinu.

Dama Jarac traži strpljenje. Nemate strpljenja? Nemate vremena? Ne upuštajte se onda u avanturu sa damom rođenom u znaku Jarca. Budite uporni i staloženi i osvojićete je lako. Ona želi da zna da li će neki odnos biti bez stresa, stabilan i da li može da se osloni na Vas. Budite podrška, dobar savetnik i kockice će se vremenom složiti. Njoj posao može biti bitan, tako da ne bi bilo dobro da je sputavate. Jako joj je bitan status i da možete da zajedno napredujete.

Dama Vodolija je jedna od teže osvojivih žena. Zašto? Zato što morate imati jedinstven, poseban pristup. Ona ne pada na neke proverene pokušaje, morate biti originalni. Budite joj prvo prijatelj, savetnik, neko ko je tu uvek za nju, pa sve drugo. Ona mora dobro da Vas upozna da bi bila sigurna da može da postoji nešto više, da može da postoji neka budućnost. Svakako, to može potrajati, pa budite strpljivi da ne biste ostali samo u zoni drugarstva.

Dame Ribe su najromantičnije žene Zodijaka, koje ćete osvojiti tako što ćete je voditi na neka nova mesta, u bioskop, spremiti večeru. Lep gest, lepa reč, dobra muzika ili film – sve to su koraci ka njenom srcu. Potrudite se da zna da je jedinstvena, smete biti romantični, ali nikako ne smete biti drski, već nežni. Ostavite joj dooljno prostora da može da igra svoju igru, a u isto vreme je hvalite i jačajte joj samopouzdanje. Izlasci preko dana nisu dozvoljeni, njeno vreme je noć.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK