Moj Astrolog

UM IZNAD MATERIJE

Huan Kastiljo de Montalban proveo je pedest godina na porodičnoj farmi nedaleko od San Hozea u Panami. Zemlja je bila izvor života i jedino do čega mu je bilo stalo. Zbog roga nije razumevao želju svoje dece da odu u grad i uče školu. Ipak, kao i svaki roditelj, konačno je popustio. Međutim, ovo je iziskivalo i mnogo veće finansijske troškove, koje Huan od poljoprivrede nije mogao da podmiri. Zbog toga je prihvatio da dodatno, pre podne radi u obližnjem kamenolomu. Posao je bio težak, ali on se nije žalio. Tako su jednom mineri postavili eksploziv na istočnoj strani visoke litice koja je nadvisivala kamenolom. Međutim, nesreća je bila na pomolu. Fitilj eksploziva je bio prekratak da bi se svi radnici sklonili na vreme. Zaglušujuća eksplozija odbacila je Huana nekoliko metara dalje od mesta na kojem se nalazio. Čuo je jauke drugih radnika, a onda se sve zacrnelo.
Kada je desetak minuta kasnije došao k svesti, shvatio je da ne može da pomeri levu nogu. Bila je priklještena stenom i verovatno slomljena. Desnom rukom opipao je bolno rame. Ključna kost bila mu je slomljena. Bol je bio neizdrživ. Pomislio je da samo treba da bude miran i neko će ga već pronaći. Posle pola sata, tišina je bila nepodnošljiva. Odjednom, sitna prašina i kamenčići počeli su da padaju po njemu. Podigao je pogled i na ivici odrona, tri-četiri metra iznad sebe, ugledao veliki komad stene kako se klati. Bilo je pitanje trenutka kakda će pasti i usmrtiti ga. Huan je počeo da se moli. Minut kasnije, usledila je grmljavina i stena je počela da pada. Huan je ispričao posle svojim spasiocima: ‘Čvrsto sam zatvorio oči. Molio sam Boga da me spase i skrene stenu na drugu stranu. Nikada u životu nisam tako jako poželeo nešto’.
Jedan od spasilaca, Mateo Valdez ispričao je šta je video: ‘Video sam kako se stena obrušava i znao sam da smo zakasnili. Huanu nije bilo spasa. A onda se nešto dogodilo. Na trenutak, stena kao da je zastala u vazduhu, metar iznad Huana, onda je odskočila i pala nekoliko metara dalje od njega. Nisam mogao da verujem svojim očima šta se desilo. Litica niz koju je stena skliznula bila je glatka, nije bilo žbunja ili nečeg sličnog što bi moglo da je zaustavi ili uspori. Jednostavno je odskočila i pala na drugu stranu’.
Parapsiholg Enriko Martinez, koji se pozabavio slučajem Huana Kastilje de Montalbana tvrdi da je izuzetan strah aktivirao potisnute paranormalne moći i da je spasilac Mateo prisustvovao klasičnom fenomenu psihokineze. Na neki način, Huanov mozak je reagovao na strah i njegovu jaku želju da stena pomeri pravac kretanja, aktiviranjem psihokinetičkog potencijala. Kasnije, ova sposobnost nije nestala.
Huan je počeo da se pojavljuje na karnevalima i lokalnim cirkusima. Vrhunac tačke u kojoj je beskontaktno savijao metal i pomerao manje predmete bio je trenutak kada bi ljude u publici zamolio da provere svoje kape i šešire. Zatim bi se duboko koncentrisao i, pogleda uperenog u publiku, podigao ruke. Šeširi i kape prisutnih poleteli bi sa glava vlasnika i pali na pod. Huan je tada bez brige mogao da školuje svoju decu.
Mnogi naučnici smatraju da svako od nas poseduje – u manjoj ili većoj meri – određene parapsihološke sposobnosti. Ljudi ih uglavnom nisu svesni. Te sposobnosti su pohranjene u nekom od još neistraženih delova ljudskog mozga, možda, u nekom obliku kolektivnog pamćenja, koje nauka priznaje životinjama (instinkt koji se genetski nasleđuje), ali ne i ljudima. Sintagma ‘um iznad meterije’ nije samo puka izreka, već stvarnost. Ne zna se tačno šta uzrokuje manifestacije paranormalnih moći. Kakav je okidač potreban da bi se, u određenim situacijama, one ispoljile? Kod nekih, pojava osobe sličnih sposobnosti dovoljna je da se okidač pokrene. kod drugih, mentalne vežbe, vizuelizacija i samodisciplina. Trećima su jednostavno urođene, pa u tome ne vide ništa čudno.
Bez obzira na brojne teorije, do danas nauka još ostaje bespomoćna i puna strahopoštovanja pred enigmom ljudskog uma.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK