Moj Astrolog

SVE ZBOG DEMOKRATIJE

A da bi se dočepali strateškog položaja u Aziji i pristupa naftovodima, kao i da bi ponovo aktivirali proizvodnju opijuma koju su ti ‘strašni’ Talibani totalno zabranili i stvorili neviđen manjak droge u svetu, Amerikancu su lansirali propagandnu laž bez ikakvih dokaza da je Avganistan odgovoran za rušenje svetskog trgovnisnog centra. Ono što se dalje događalo i još uvek se događa je dobro poznato, mada se propagandna mašinerija SAD iz petnih žila trudi da skrene pažnju javnosti sa Avganistana i čitavu neuspešnu kampanju gurne pod tepih.
Još jedna od neviđenih propagandnih laži je i ona da Irak na čelu sa Sadamom Huseinom poseduje oružje za masovno uništenje. Laž je razotkrivena, baš kao i namera SAD da se bez naknade dočepa iračke nafte. Sličan scenario je sproveden i na Libiju i Siriju. Borba za naftu ne bira sredstva. Umesto obećanog mira i ‘demokratske’ stabilsnosti, Amerikanci su stanovnicima ove zemlje doneli smrt, razaranje, bezvlašće i urušavanje kompletnog društvenog i ekonomskog sistema. Ipak, pentagon ne odustaje od raznih metoda manipulacije ne bi li opravdao svoje akcije, koliko god to bilo nemoguće.
Naravno, postoje još jače metode manipulacije. Savremene metode saslušavanja zarobljenika duguju mnogo toga tehnici pod imenom ‘REFORMA MISLI’ koju je u svojoj knjizi ‘Ispiranje mozga u crvenoj Kini’ iz 1951. opisao Edvard Hanter. Priča je dospela u javnost kada su neki američki vojnici tokom korejskog rata snimljeni kako daju antiameričke izjave. Neki od njih su čak radije odabrali da ostanu u Severnoj Koreji, umesto da se vrate kući. Hanter je tvrdio da ispiranje mozga koje su Kinezi primenjivali na američkim vojnicima u Koreji, uspešno deluje na kompletno menjanje njihovih stavova i verovanja i pretvara zarobljenike u poslušne robove.
Hanterova verzija ispiranja mozga je doživela potpuni holivudski tretman u filmu Mandžurisjki kandidat iz 1962. godine, u kome je proslavljeni heroj u stvari neprijateljski špijun. Bez sopstvenog znanja, bespomoćni američki veteran je bio programiran da sledi naređenja koja je dobio od svojih komunističkih gospodar i učestvuje u zaveri čiji je cilj ubistvo predsednika.
Amerikanci su zaključili da tehnike ispiranja mozga korišćene u Koreji zavise od apsolutne kontrole nad subjektom. Jednom izolovan od ostalih i održavan u stanju konstantne anksioznosti i neizvesnosti, čovekom se daloko lakše manipuliše. Mentalna i fizička iscrpljenost kombinovane sa uskraćivanjem sna, ubijaju svaki otpor. Neprekidna i agresivna propaganda kojom se menjaju uobičajeni standardi, navike i način razmišljanja zatvorenika, daju izuzetne standarde.
Međutim, oslanjanje na propagandu može postati dosldno sopstvenim vrednostima zatvorenika. Na primer, bombardovanje komunističkom literaturom koja govori o socijalnoj pravdi i jednakosti, mogu navesti čak i najzadrtijeg Amerikanca da izjavi kako se slaže sa komunističkim principima.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK