Strelac-Mesečni horoskop za avgust 2020.godine

POSAO: Lepo je kada biste radili poslove usluga ili zanat. Tu biste u ovom trenutku zaradili veći novac. Ali vi volite putovanja, rad kao terenski trgovac, turistički vodič i sve što daje dinamiku kretanja, komunikacije i odlazak van zemlje u kojoj živite. Imaćete povoljne aspekte pred kraj meseca. Mada, obratite pažnju sa kim komunicirate u drugoj polovini meseca je vam je kuća karijere direktno napadnuta od strane retro Merkura. Sigurno da će jedna Škorpija da traži saradnju sa vama jer vas je proceno kao znak koji može da proda – šta god ali vaša saradnja se nastavlja sa vazdušnim znakovima Vodolija, Vaga ili Blizanci.

LJUBAV: Za vas je ljubav čarolija tako da se ponekad ponašate sanjalački, mladalački, bez cilja ili organizacije. Zbog pomračenja u Lavu moraćete biti pažljivi u ljubavi sa vatrenim znakovima, dok će vam vodeni znakovi poput Raka ili Ribe sjajno izaći u susret. Strelac u braku voli letnje avanture pa se čuvajte Lava, Škorpije, Ovna da vas ne razotkriju, iako im uvek bezrezervno verujete.

ZDRAVLJE: Morate da povedete računa o kostima, reumi, iako niste Jarac u znaku, ali se Saturn trenutno nalazi u vašem sazvežđu, pa ćete pre imati bolesti Saturna nego vašeg vladara Jupitera.

Moj Astrolog telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Moj Astrolog savetnika