Moj Astrolog

Škorpija-Mesečni horoskop za mart 2022.

Ljubav: Polje ljubavi vam je obavijeno lepim željama, snovima koji se mogu ostvarivati. Sve će dolaziti u talasima. Igre poverenja i nepoverenja će i dalje biti aktuelne. Na vama je šta će prevagnuti. Neptun vas boji u vašem ljubavnom životu. Erotizovana magnetičnost je prisutna. Snažne veze, ali ipak doza konfuzije i nestabilnosti je tu. Mnoge ljubavne priče biće nemoguće. Neke ljubavi će pre da se završe nego što započnu. Kako je vladar polja partnerstva Venera u polju posla i svakodnevice i tu ima susrete sa Marsom i Uranom možemo zaključiti da će se ljubavni događaji uglavnom mešati sa poslovnim. To je ujedno i polje bolesti pa ne bi bilo čudno da vam neko u „belom mantilu“ izjavljuje ljubav iliti da se vi iznenada zaljubite u nekog ko je u ambulantu došao zbog istog ili sličnog zdravstvenog problema.

Posao: Jedan od vaših vladara ( Mars ) ima tranzit kroz polje posla tokom ovog meseca. Dani puni inicijative, akcije. Imaćete mnogo šansi za napredak na poslovnoj lestvici. Možete napraviti dobru osnovu za vašu karijeru. Konjunkcija Marsa i Urana ipak donosi oscilacije, krize, sukobe, mogućnost promena, incidente pa budite obazrivi na polju posla. Venera uz Marsa i Urana doneće vam kreativnost i mogućnost da pokažete svoje talente.

Zdravlje: Oprez u ovom mesecu. Akutne bolesti, psihosomatske krize, hirurške intervencije, razne vrste povreda… Budite oprezni u saobraćaju, u rukovanju oštrim predmetima, zapaljivim materijama…

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM