Moj Astrolog

Škorpija-Mesečni horoskop za avgust 2021.

Posao

Mlad Mesec u polju posla ukazuje na promenu, koja može biti planirana i željena, ali i neplanirana i u nevreme. Stoga budite oprezni tokom poslednje julske nedelje, posebno do 31. jula, do kada Merkur boravi u vašem polju karijere. Iskoristite njegov boravak da se dobro i detaljno dogovorite sa nadređenima šta i kako dalje. Nakon tog perioda ne bi trebalo da preduzimate nikakve promene, niti da pravite neke veće poslovne planove. Biće dovoljno da završite na vreme sve obaveze na dnevnom nivou. Zbog povećanih troškova, nezadovoljstvo prihodima se uvećava ulaskom Marsa u polje novca u kome je već Saturn koji dugoročno komplikuje stvari. Prisusvo drugog malefika dodatno otežava finansijsku situaciju i pitanja vezana za prihode, pa je neophodno da vodite računa o svakom dinaru. Ovo posebno važi za pripadnike znaka koji imaju privatni posao, ili koji su na nekoj odgovornoj poziciji i upravljaju tokovima novca.

Ljubav

Tokom ovog perioda, planeta Venera koja upravlja vašim poljem partnerstva, tranzitira iz Lava u znak Device, što u prevodu znači da posle filmskih ljubavnih avantura možete da očekujete monotonu svakodnevicu i sasvim „obične“ veze. Morate da se pomirite sa tim. Vreme je da prestanete da idealizujete ljubav, da se spustite na zemlju i budete realniji. Ipak, ne bi bilo dobro da odmah počnete da preispitujete svoje veze i odnose sa suprotnim polom, jer u ovom periodu niste dovoljno objektivni pa ni vaši zaključci neće odražavati pravo stanje stvari. Nije vreme za radikalne rezove, zato sve važne odluke odložite za kasnije kako biste imali bolji uvid u kvalitet veze i svrhu dugog ili kratkog trajanja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu iz okruženja koju već poznaju, a koju do sada nisu primećivali.

Zdravlje

Krvna slika i stanje organizma direktno su povezani, pa ako osećate malaksalost ili ste stalno iscrpljeni, obavezno prekontrolišite zdravstveno stanje.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM