Škorpija-Mesečni horoskop za avgust 2020.godine

POSAO: Biti u centru pažnje bitno je svakoj Škorpiji tokom ovog meseca. Morate da uključite sve svoje motore i pokrenete svoju fatalnost kako biste pokrenuli posao koji je pred vama. Iako zbog pomračenja Sunca u znaku Lava, morate biti oprezni ako ste na početku poslovanja ili osnivanja novog posla i projekata. Do kraja meseca doživećete smiraj i rešićete posao najbolje moguće pa čak i novac koji je važan faktor u vašem životu. Pomoć od saradnika u znaku Bik, Strelac i Vaga. Nezaposleni imaju šansu za odlazak u inostranstvo.

LJUBAV: Možete biti prestrogi prema partneru koji vas toliko voli. Vi ćete biti jači i moćniji da manipulišete ali magija pomračenja čim nestane vaša esencija superiornosti se gasi kao u bajci kad sat otkuca ponoć. Možete biti ostavljeni, napušteni ili povređeni. Vi ste veliki emotivac takvi i ostanite. Posebno je to naglašeno tokom druge polovine meseca. Škorpioni u braku ili vezi imaju period koji se može deklarisati kao istraživanje. Zapravo upoznajete nove osobine partnera koje vas uzbuđuju i bude u vama strast.

ZDRAVLJE: Dobra energija u prvoj polovini meseca, jer će odmor učiniti svoje, dok u drugoj polovini avgusta morate da povete računa o jetri, pritisku ili konkretno je u pitanju srce.

Moj Astrolog telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Moj Astrolog savetnika