Moj Astrolog

SELENIT

Izgled – Selenit je vrsta gipsa. Prozračan s finim naborima (saten spar) ili grublji nabori, riblja kost ili kao latice (pustinjska ruža). Svih veličina

Boja – bijela, narančasta, plava, smeđa, zelena

Izvor – SAD, Meksiko, Rusija, Austrija, Grčka, Poljska, Nemačka, Francuska, Engleska

Osobine – Prozirni selenit ima veoma finu vibracijui donosi bistrinu uma, otvara krunsku čakru i pristupa anđeoskoj svijesti i višem vodstvu. Čist selenit je veza sa svjetlosnim tijelom i pomaže mu usidriti se u zemaljskoj vibraciji. Selenit je smiren kamen koji uliva duboki mir i koji je odličan za meditaciju i spiritualni rad. Telepatija se pojačava kod svake osobe koja drzi komad selenita čiste vibracije. Najčistiji prozračni bijeli selenit ima nebeski kvalitet i kažu da naseljava prostor između svjetlosti i materije. Prastar kamen, ali idalje jedan od namoćnijih kristala za novu vibraciju na zemlji. Selenit se može koristiti za konstruisanje zaštitne rešetke oko kuće, tako što se postavi u kutove, čime se stvara bezbedan i miran prostor koji ne propušta vanjske utjecaje. Krupan komad selenita u domu osigurava mirnu atmosferu. Štapici od selenita mogu se koristiti za uklanjanje entiteta sa aure ili za zaštitu od bilo kakvog vanjskog utjecaja na um.

Pošto nosi otisak svega što se dogodilo na svijetu, selenit seže do drugih života i veoma je koristan za provjeravanje postignutog napretka, kao i za pristupanje planovima za sadašnji zivot iz stanja između života. Ukazuje na lekcije i probleme na kojima još treba raditi, a pokazuje i kako se najbolje to može postići. Može se koristiti za otkrivanje, kako bi se vidjela budučnost ili da se potvrdi ono sto se desilo u pročlosti. Psihološki pomaže kod procjene i uvida. Mentalno razbistrava konfuziju i pomaže pri sagledanju krupnijeg plana. Donosi svjesno razumijevanje onoga što se dešava na podsvjesnoj razini. Efikasno stabilira emocije.

Liječenje – Selenit ravna kralježnicu i potiče fleksibilnost. Štiti od epileptičkih napada. Ovaj kamen neutralira trovanje živom iz plombi u zubima i preokreće dejstvo “slobodnih radikala”. Ovo je odličan kristal kada je riječ o dojenju i njegovanju djeteta. Njegovo najfinije liječenje se odvija na energetskim razinama.

Položaj – Držati ili staviti unutar ili oko kuće. (napomena selenit se rastvara od vlage)

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK