Moj Astrolog

Rozenkvarc kamen ljubavi

Rozenkvarc svojim ružičastim tonovima budi u nama nežnost, mir, prijateljstvo i nesebičnu ljubav. Potiče vernost u ljubavi i prijateljstvu. Pomaže stidljivim osobama pokazati svoje skrivene osećaje i otvara srce svemu lijepome oko nas. Njegov sjaj je dodir koji priželjkuje svaka duša.

Pomaže nam pronaći put do duhovnosti, prema umetnosti, ponajviše prema muzici koja potiče njegove vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju, duhovne kreacije i sposobnost pogleda u budućnost. Prilikom problema u komunikaciji s ljudima daje nam strpljenje, vreme i način da normalnim putem dođemo do rešenja.

Stvara toleranciju i razumevanje prema drugim mišljenjima, nazorima, ponašanjima, a pogotovo prema onima koji nam šire životne horizonte. Na putu traženja čuva nas od svih loših uticaja. Prilikom meditacije otvara naše srce prema univerzalnoj ljubavi.

Preporučuje se uvek veći komad rozenkvarca držati u blizini električnih aparata jer otklanja statičnu struju i elektromagnetna zračenja. Trebalo bi ga držati u svim prostorijama u kojima boravimo više od jedne trećine dana. Isto tako za zdravi san preporučuje se blizu kreveta držati rozenkvarc uz crni turmalin i gorski kristal.

Odgovara horoskopskom znaku Bika, Raka, Device i Jarca, a osnovna čakra na koju deluje je srčana čakra.

lekovita svojstva

Rozenkvarc najdelotvornije deluje položen na srčanu čakru, gde čisti, umiruje i pojačava sve što je povezano sa srcem i što je uzrokovano psihosomatskim problemima. Konkretno reguliše ritam srca, pomaže kod nesanice, u lečenju anemije, leukemije, tromboze, infarkta i jača srčani mišić.

Položen na korensku čakru pomaže kod lečenja polnih problema i neplodnosti, jednako kod žena i muškaraca. Eliksir od rozenkvarca neutrališe otrove, leči kožne površinske rane. Masažom vode i oblutka rozenkvarca prokrvljuje kožu.
rozenkvarc čišćenje

Rozenkvarc koji se koristi za terapijsko lečenje čisti se pod mlazom mlake vode posle svakog korišćenja. Rozenkvarc koji se drži u prostoru treba se čistiti vodom jednom nedeljno.
rozenkvarc punjenje

Rozenkvarc je kristal koji lagano na suncu gubi boju i snagu, zato se puni duže vreme van dodira sunčevih zraka. Oživljava svoju energiju u blizini ametista ili gorskog kristala.

Drvo sreće isprepleteno je od bakarne žice sa kristalima rozenkvarc. Simbolizuje vernost i ljubav. Pomaže pri pokazivanju osećaja, daje nam strpljenje i toleranciju, te podstiču inspiraciju. Pridonosi zdravlju, blagostanju, prosperitetu i sreći.

Stablo je veoma lep ukras svakom enterijeru, a možete ga pokloniti dragoj osobi.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK