Moj Astrolog

Ribe-Mesečni horoskop za jun 2021.

Ljubav

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, došlo je vreme da se više posvetite svojim ljubavnim relacijama, da neke stvari u ponašanju i pristupu partneru promenite i postavite se odgovornije prema njemu. Svesni ste da neke stvari kod vas dvoje škripe već izvesno vreme i sada ćete pokušavati da ovaj segment sredite, da se usmerite na komunikaciju sa voljenom osobom i rešite nakupljene probleme. Odbacite ustaljene obrasce ponašanja, sada su u vašoj vezi potrebne promene, noviteti, ljubav i povezanost na jedan potpuno drugačiji način. Shvatili ste da ste u nekim situacijama grešili i sada to imate nameru da ispravite. Da se razumemo – ovo će povremeno biti dosta težak zadatak, ali ako budete istinski voljni da se prilagođavate, drugi deo meseca će doneti bolje situacije i veću povezanost sa dragim vam bićem. Mnogima od vas je bitno da definišete svoju vezu i pokrenete neke ozbiljnije teme o budućnosti, za šta sada postoje velike šanse. Ukoliko ste jedan od slobodnih pripadnika znaka, stoje vam mogućnosti za flertovanja preko posla ili poznanstva preko društvenih mreža i prijatelja. No, sve će ovo biti prilično neozbiljno i više će vam služiti da prekraćujete vreme, a nećete imati posebnu potrebu da se u ovakav tip priča zaista i upustite. Čekajte drugi deo juna i ulazak Venere i Sunca u vaše polje ljubavi!

Posao

U ovaj mesec ulazite pomalo opterećeni statičnošću i neizvesnošću koja vlada u poslovnom segmentu. Naročito vas „boli“ finansijski segment, gde nikako ne uspevate da se u potpunosti oporavite i stanete na „čvrsto tlo“. Neće ovaj mesec biti toliko loš što se novčanog dela tiče, ali ćete morati da ljudski zapnete da biste ostvarili pozitivan saldo. Smetaće vam povremeno nekorektan i pritiskajuć odnos šefova prema vama, ali ovo možete izmeniti ako „skratite jezik“ i pokažete spremnost da se prilagodite nekim novinama koje se uvode sa njihove strane. Stoji da imate mogućnost da napravite dosta korektne nove poslovne dogovore, mada ćete prave rezultate od njih videti tek pred kraj juna meseca. Ribama su jako dobro postavljeni povremeni i dodatni poslovi, što vam može pomoći u oporavljanju vaših finansija. Takođe, nezaposleni sada imaju priliku da nađu adekvatno, mada privremeno zaposlenje. Neki od vas će dobiti šansu za poslovno usavršavanje ili veće mogućnosti za kraća poslovna putovanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije najstabilniji tokom ovog meseca. Starija populacija će imati porast hroničnih tegoba, dok bi generalno trebali da obratite mnogo više pažnje na ishranu, odmaranje i povremeno bavljenje nekom blažom fizičkom aktivnosti. Stoje napetost i stres.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM