Moj Astrolog

PIJANICA I TREZVENJAK

Blizanci Čang i Eng, rođeni 1811. godine u kineskoj porodici koja je živela u provinciji Mekong, postali su poznati po mnogim osobenostima. Čvrsto srasli u oblasti grudnog koša, braća su po rođenju bila osuđena zbog smrti kralja Sijama, jer se smatralo da je njihovo rođenje loš predznak za njihovu domovinu. Ali, škotski trgovac po imenu Robert Hanter je spasao blizance i odveo ih u Ameriku. Čang je bio vitalan i živahan, ali kao odrastao mladić odao se alkoholizmu. Njegov porok postao je viski. Eng je, naprotiv, bio slabašan i bolešljiv i teško se uklapao u život koji ga je okruživao. Nešto kasnije, Eng je iz dna duše prezreo neobuzdani način života svog brata, jer je bio antialkoholičar.
Jednom prilikom, Čanga su osudili na zatvorsku kaznu zbog huliganstva u pijanom stanju. Sudija je presudio da je nepravedno odvesti u zatvor Čanga jer je njegov brat Eng nevin. Za život su braća zarađivala radeći u cirkusu. Jednom prilikom su krenuli na dugu turneju. U Francuskoj, braća su izaazvala senzaciju. Mnogi su smatrali da žene u drugom stanju ne smeju da ih gledaju, jer to može izazvati rađanje retardirane dece.
Tokom vremena, umorni od skitačkog cirkuskog života, braća su se skrasila na imanju, kupivši farmu u Severnoj Karolini. Imali su 44 godine kad su se oženili dvema sestrama, emigrantkinjama iz Engleske, 26-godišnjom Sarom En i 28-godišnjom Adelaidom. Sestre su rodile čak 21 dete, a treba posebno istaći da su sva deca bila potpuno zdrava i normalna. Da bi dokazali da njihovi odnosi sa sestrama ne narušavaju opšte prihvaćene norme ponašanja, braća su kupila dve kuće, jednu za Saru En, a drugu za Adelaidu, i sa svakom sestrom ostajali su po nedelju dana. O njihovom životu u novinama je zabeleženo: ‘Blagost, snishodljivost i međusobna briga, bile su odlike njihovog života sve do smrti. Oni su uvek delili duševne patnje i brige, priče o bolestima i sve to činili sa puno takta, čineći tako svoj život mnogo prijatnijim nego što je neko sa strane mogao da zamisli.’ Braća Čang i Eng su umrli u poodmaklim godinama i to istovremeno.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK