Moj Astrolog

Ovan-Mesečni horoskop za jul 2022.

Vladar vašeg znaka, Mars, tokom celog jula će boraviti u znaku Raka uz tranzitno Sunce koje će u istom znaku biti prisutno u prve dve trećine meseca. Pošto je ovo polje doma, porodice, imate jednu fenomenalnu priliku da svoje bračne odnose dovedete u ravnotežu i harmoniju, zbog prisustva Sunca u njemu. U isto vreme, zbog tranzita Marsa, koji je ovde sklon da lako ispoljava svoje negativne osobine i ratobornost, moraćete da vodite računa da vi ne budete faktor problema, a i da naučite da se naglim reakcijama, stresom i nervozom ništa ne rešava – bar ne na pozitivan način. Prisustvo srećne konjukcije Venere i Jupitera u polju ljubavi otvoriće slobodnima mogućnost za nove početke. Scenarija su razna – i preko posla i preko kraćih putovanja, čak i kroz poznanstvo sa osobama sa drugih prostora, na godišnjem odmoru…u svakom slučaju, ovo je osoba značajna za vaš emotivni život, mada se sve može odigravati prilično brzo (ne zaboravite da postoji i aspekt sa Uranom). Neki će Ovnovi pomisliti da su konačno pronašli osobu koja ih u potpunosti razume, podržava, koja ih oseća „kako dišu“. Emocije će planuti lako, ali ne zaboravite da se neki od ovih požara mogu brzo i ugasiti ukoliko budete previše igrali na kartu strasti. U dužim vezama mogućnost veridbe ili bračne ponude. Tokom celog meseca i emotivna prošlost je aktuelna i to na prilično bolan način…

Posao

Oni koji rade sa strancima i državnim i javnim institucijama dobijaju potpuno otvoren put za pokretanje priče koja će imati jaku finansijsku stabilnost. Generalno – zarađujete preko onoga što volite, preko talenata, kreativnosti, ideja. Venera, koja vlada vašim poljem posla i zarada, ali i poljem poslovnih partnerstava daje vam dobre prilike da sve ono što radite rezultira na pravi način. No, ne treba smetnuti sa uma da će jednim dobrim delom meseca biti u kvadratu sa tranzitnim Saturnom iz polja kriza, promena, kredita. Prva manifestacija je da će vaše zarade biti ograničene onim što dugujete. Druga – koliko god imali želju da stvari radite na svoj način – moraćete da se prilagođavate tuđim planovima, naročito ako nadređeni smatraju da stvari treba raditi drugačije. Treća – sa sigurnošću računajte na kašnjenja, probijanja rokova i sve moguće prepreke koje vam se pojavljuju na putu. U poslednjoj nedelji meseca dobro obratite pažnju na sve ono što je vezano za novac i prilive – mogući su gubici!

Zdravlje

Koliko god vi mislili da možete pomerati brda i doline i „pucali“ od energije – sve ovo može biti vrlo kratkotrajno i pre mi liči na adrenalinske „inekcije“ nego na realan osećaj. Pozicija Marsa u znaku Raka je slaba i donosiće vam brzo iscrpljivanje, zamaranje, a samim tim i laku podložnost bolestima.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM