Moj Astrolog

Ovan-Mesečni horoskop za decembar 2022.

Hajde da krenemo od onih slobodnih…vladar polja ljubavi je na ulasku u ovaj mesec tako postavljen da je sigurno da će vas neko tokom ovog perioda zaneti. No, ne treba zaboraviti da su aspekti „zanošenja“ u isto vreme i aspekti obmanjivanja i nesigurnosti, pa je prosto potrebna velika količina opreza u svim novim odnosima u koje se upuštate. A da će ih biti, biće. Doduše, budite sigurni da će se najvećim delom bazirati na strasti (nije to toliko loše, jel da?) ali ako ste neko kome je potrebna sigurnost i prava ljubav, dobro razmislite pre nego što uletite u neku fatalnu kombinaciju sa osobom koja će posle toga jednostavno iščeznuti. Ili se praviti da ne postojite. Ne mogu da poreknem da neće baš svi proći na ovaj način, neki odnosi započeti u ovom periodu biće obeleženi strašću i fatalnošću, ali će isto tako imati predispoziciju da traju. Jedino što je potrebno je da ne utrčavate preko noći u nešto, ako niste spremni na pad na isti način kao što ste spremni za poletanje na oblake ljubavi. Drame ima kod slobodnih Ovnova, ali ni oni u emotivnim vezama i brakovima neće nam proći baš fino kroz ovaj period. Doduše, tu istu strast koju sam spominjala bih toplo preporučila kao način za razrešavanje situacija sa voljenom osobom. Bolje je da se volite nego da se svađate, zar ne? Ali, pošto ne možemo baš sve rešiti kroz spavaću sobu, spremite se dragi Ovnovi na malo truckanja, i puno pucanja. Ne, ne novogodišnjeg pucanja, već pričam o mogućnosti da neki odnosi zaista u ovom periodu prestanu da postoje. Nekih stvari je zaista preko glave i više se neće moći izdržati funkcionisanje na ovaj način.

Posao

Prvo, podržani ste za sve ono što je vezano za inostranstvo i to u velikoj meri, ali ne mogu da osporim da će oni Ovnovi koji su napravili dobre planove i jasno zacrtali ono što žele imati dosta dobar vetar u leđa tokom ovog perioda. Ono što je dobro jeste vaša velika inicijativa, sposobnost za individualan rad i za samopromociju. Ono što je loše su partnerski odnosi i saradnje, gde neke stvari moraju biti postavljene na drugačiji način i reformisane, ili će odnosi prestati da postoje. Ovde ćete vi opet biti najveći inicijator promena, ili ćete prosto rečeno – reći šta imate, pa kome se sviđa i to hoće da prihvati – ok. Ako ne možete da se dogovorite – svako na svoju stranu. Sve vezano za fnansije može da krene da se poboljšava. Doduše, ne očekujte brda i doline, jer ih neće biti, ali ćete ipak videti korist od svog nerviranja kojem ste u ovom periodu izloženi. Ako iole budete promućurni i taktični, ovo može biti mesec koji će doneti pozitivan saldo na računu i dosta dobru predispoziciju za narednu godinu.

Zdravlje

Sve dok je vaš vladar u tranzitu kroz znak Vage, baš i ne možete da se pohvalite nekom fenomenalnom energijom. Na sve ovo će se nakačiti jedna fina doza stresa koja sigurno neće pomoći da se osećate bolje. Osim psihičkog stanja i opšte iscrpljenosti organizma, ono na šta bi najviše trealo obratiti pažnju jeste sve ono što je vezano za kožu, bubrege, limfni sistem.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM