Moj Astrolog

Od svih horoskopskih znakova, ovaj privlači emocionalno nedostupne

Oni su mislioci, ocenjivači, posmatrači, analitičari, perfekcionisti, vredni radnici, pragmatici i inteligentni ljudi.

Oni takođe mogu biti dominantni, kritični i preterano nervozni, s visokim i često nerealnim očekivanjima. Teško otvaraju svoje srce i nisu tipovi koji u potpunosti zaranjaju u dubine ljubavi, bez testiranja vode.

Oni su – Device.

Ono što sprečava Device da probaju pravu ljubav je njihov strah od intimnosti i njihovo realno i logično razmišljanje. S obzirom na njihovo konstantno nastojanje postizanja savršenstva i na strah da neće živeti po standardu koji su sebi postavili, može im se dogoditi da ne vide kako su vredni ljubavi, a često je i samopoštovanje ono što ih sprečava u tome.

Zbog toga, Device često privlače lepe katastrofe, izgubljene ciljeve i najvažnije, one emocionalno nedostupne. Ove vrste ljudi su sigurna opklada za Device, jer Device osećaju da su “dovoljno savršene” i da zaslužuju jednako “savršenog” partnera. Devica ne mora dati sve što ima da ponudi u vezi pogotovo ako ne veruje da će odnos trajati dugoročno.

Umesto toga, Device će kontinuirano raditi na poboljšanju sebe i čuvati svoje srce i emocije za mogućnost istinske i autentične ljubavi.

Device su oprezne i one će čekati savršenstvo, neće biti srećne ni zadovoljne s nečim manjim od toga. One su intuitivna bića, velike unutrašnje snage i njihova misija je pronaći pravu, večnu ljubav.

Međutim, one ne traže ljubav iz bajki – ono što one žele je partner koji preuzima odgovornost za sebe, neko ko je autentičan i ko može pokazati pravu i potpunu ljubav.

Device su senzualna bića i često su uveliko pogrešno shvaćene, jer daju sve od sebe kako bi prikrile svoju osetljiviju stranu i zato mogu delovati hladno i neosetljivo za tuđa osećanja.

To je često sve gluma i test da Devica vidi koliko snažno je neko voljan da osvaja njihovo srce. Samo jaki će pobediti i Devica se nada da će oni slabiji otpasti.

Device stalno rade na samopoboljšanju i imaju visoke standarde za sebe i te standarde projektuju na druge dok ne nađu partnera koji živi po njihovim očekivanjima. Do tada, oni će rado ostati sami, provoditi vreme u učenju, čitanju knjiga i generalno će živeti u miru, distancirane od bilo koga ko dođe blizu dok prava osoba ne naiđe.

Ako ste ikada čuli rečenicu: “Najprivlačniji deo muškarca/žene je njihov um” – ona bi definitivno trebala biti posvećena Devicama. Oni su intelekti Zodijaka i njihovo pametno, analitičko i pronicljivo razmišljanje ih čini velikim filozofima i intrigantnim i zanimljivim ljudima.

Njihovo detinje zanimanje za život će ih dovesti do najblještavijih razgovora na njihovom putu u potrazi za znanjem i istinom.

Device su zemaljani znakovi i oni su ponizni i prizemljeni pojedinci, koji vole da provode svoje slobodno vreme na otvorenom, u prirodi. Oni uživaju u rutini, vrlo su praktične i obraćaju pažnju na fine detalje, tako da je njihova okolina uredna i čista.

Devicama vlada Merkur i iz tog razloga su pričljive i jako dobri u komunikaciji.

Device su samokritične, ali one takođe mogu omalovažavati i kritikovati bilo koga drugog ko ne uspe da dođe do ekstremno visokih očekivanja koja one zahtevaju od onih oko njih. Ta stalna potreba može uzrokovati prekid prijateljstva, iako one to ne žele.

Čak i kada otkriju nekoga dovoljno “savršenog”, s kim će se upustiti u odnos, one će i dalje imati želju želju da ih usavrše. Važno je da partner Djevice zapamtiti da je to odraz njene lične nesigurnosti, a ne toliko odraz njihovog nesavršenstva.

Devica teži savršenstvu i vrlo teško će odoleti potrebi da ne zahteva od drugih nerealne standarde koje je postavila.

Najvažnija stvar za zapamtiti je da one u vezi vole da se stvari razvijaju polako. Na taj način kupuje sebi vreme kako bi mogla da racionalno proceni drugu osobu pre nego se odluči da preuzme rizik. Nakon što se Devica odluči, ona je u mogućnosti u potpunosti se prepustiti i vrlo je topao, intenzivan, strastven i duboko osetljiv partner.

Emocije Device su uvek mnogo dublje od onoga što se prikazuje na površini. To je ta dubina zbog koje često imaju strah od odnosa, jer znaju – kada se prepuste – možda više neće moći da se kontrolišu.

Devica traži bezuslovnu ljubav i vernost, ona želi biti s nekim ko je spreman da ceni njenu tendenciju traženja savršenstva.

Ovan čini život Device nepredvidivim, što može biti dobra stvar u malim dozama, ali može joj, takođe, stvarati nemir i emocionalno je iscrpljivati.

Bik je kompatibilan s Devicom, jer su oboje praktični i strpljivi i imaju ogromna srca. Oba znaka vole da brinu za druge, emocionalno i fizički.

Blizanci su dobri u komunikaciji, tako da će se razgovor spontano odvijati, međutim, Blizanci neće imati mnogo strpljenja s preterano osetljivom stranom Device.

Rak je, takođe, kompatibilan znak. Iako su vrlo različiti, oni mogu postići uravnotežen odnos. Oboje su brižni, saosećajni i upotpunjuju se.

Lavovi inspirišu Devicu, međutim, njihov zabavan način života može Devici stvarati osećaj kao da im nedostaje dublja i realnija povezanost.

Device će s drugom Devicom deliti vrlo slične osobine i koliko se mogu odbijati, takođe mogu jedno iz drugog izvući i ono najbolje. Oni se vrlo dobro razumeju, međutim, zbog njihove stalne potrebe za kritikovanjem mogli bi se osećati iscrpljeno i nesigurno.

Vage su uravnotežene i odlični slušaoci, a kako oboje traže sigurnost u vezi, lako mogu formirati jake veze.

Škorpije su intenzivne i jako su posvećene u ljubavi što Devica ceni, a oba znaka uživaju u dubokom kopanju po emocijama i upoznavanju emocionalnih problema, što je odlično za smirivanje Device.

Međutim, Škorpija će brzo postati nestrpljiva zbog konstantne kritike Device i želje za savršenstvom pa je verovatnije da će se veza raspasti nego da će ostati zajedno.

Strelcu će verovatno vrlo brzo dosaditi stalno kritikovanje Device.

Jarčevi su perfekcionisti, tako da bi ovaj dvojac mogao da funkcioniše vrlo dobro. Oni pronalaze utehu u pravom prijateljstvu i imaju uzajamno poštovanje jedno za drugo i tako čine sjajan tim.

Vodolija i Devica mogu funkcionisati na dva načina – ili će izvući ono najbolje ili ono najgore jedno iz drugog.

Oni mogu zajedno rasti i učiti jedan od drugog ili ako ne „kliknu“, jednostavno će svako krenuti svojim putem.

Ribe su kompletna suprotnost od Device i ta veza može dobro funkcionisati, ali samo ako su oboje spremni da budu otvoreni, strpljivi i tolerantni na njihove razlike i ako su spremni jedan drugom izaći u susret kako bi se bolje upoznali.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK