Nedeljni ljubavni horoskop od 23.do 30 jula 2020

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će ove nedelje biti uporni u želji da ostvare svoje ljubavne planove, iako nekada mog da naiđu i na odbijanje. Ipak, biće više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo. Zauzeti će sa partnerom imati stabilan odnos, bez promena.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikove ove nedelje oočekuju pozitivne promene na ljubavnom planu, partner će se više truditi oko njih, a strast u vezi će postati naglašenija. Slobodni pripadnici znaka će i dalje biti u veoma povoljnom periodu i mogli bi započeti značajnu emotivnu vezu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznanci će ove nedelje biti okrenuti druženju sa prijateljima, naročito od sredine perioda kada će druženje i izlasci postati njihove glavne preokupacije. Mnogi će imati uspeha u novim kontaktima, ali će sve za sada ostati na prijateljskom nivou.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ovu nedelju provode uglavnom bez većih promena na ljubavnom planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali i prilično nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, i da reše neke svoje međusobne nesporzume. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Neki mogu imati uzbudljivo poznanstvo na putovanju.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje racionalnije sagledavaju stvari oko sebe na i sa partnerom uspostavljaju otvoreniju komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i biće otvoreniji za nove kontakte.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vagama ove nedelje može biti interesantno ukoliko negde otputuju, moguća su nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više. Zauzeti pripadnici znaka mogu biti vrlo maštoviti o spremni na povremena eksperimentisanja kako bi osvežili svoju vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje imato otvoreniju komunikaciju sa osobom sa partnerom i moći će da reše neke nesporazume iz prehodng perioda. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevima će ove nedelje postati mnogo zabavnije kada je reč o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gde su moguća vrlo uzbudljiva poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati bolju komunikaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu imati potrebu da vode glavnu reč u porodičnim odnosima, pa će od partnerove prilagodljivosti zavisiti kakvi će odnosi na kraju biti. Slobodni pripadnici znaka biće veoma uporni u želji da ostvare svoje emotivne želje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje biti opušteniji na emotivnom planu, sa partnerom će imati bolju komunikaciju, a međusobni odnosi krenuće u pozitivnom pravcu. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, naročito ako budu na nekom putovanju.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje osećati manje trzavice u odnosu sa partnerom, koji može postati zahtevniji, ali će ljubavna situacija biti stabilna, a moguć je i važan dogovor u vezi. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati značajno poznanstvo preko posla.

Moj Astrolog telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Moj Astrolog savetnika