Nedeljni ljubavni horoskop od 16 do 22 jul 2020

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu da očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, pa će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Zauzeti će se više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

BIK (22.4.- 21.5)

Ovnovi ove nedelje mogu da očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, pa će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Zauzeti će se više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, naročito na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka inicijativu u vezi će prepustiti partneru, ali će morati da se prilagođavaju.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi će ove nedelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, iako su kod nekih mogući manji prolazni nesporazumi. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženiji za druženje i komunikaciju, a najviše šansi za nova poznanstva biće preko prijatelja.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji za suprotni pol, kao i veći broj novh kontakata. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa sa partnerom.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje mogu očekivati promene u odnosu sa partnerom koji je ranije bio tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovanji. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti bi osoba koja može biti zauzeta, pa su moguće i tajne veze.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje mogu osećati kako partner želi da preuzme kontrolu u vezi, ali se neće svima dopasti način na koji to rade. Slobodni pripadnici znaka mogli bi dobro da se zabave ako se nađu na nekom putovanju gde je moguća i neka novaj ljubavana veza.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije će ove nedelje biti posvećeni emotivnim odnosima I više će se truditi oko partnera, a odnosi u emotivnoj vezi dobiće na značaju. Slobodni pripadnici znaka biće zainteresovani za ozbiljnije kontakte koji mogu da prerastu u ozbiljnu emotivnu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će nedelje biti u poztivnijem ljubavnom razdoblju kada će se više truditi da uspostave poztivnije odnose u emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi da sretnu osobu koja će im se dopasti.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni pripadnici znaka će se više družiti i imaće više šansi za nova poznanstva.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje mogu osećati poztivne promene na jubanom planu, kod slobodnih se mogu pojaviti povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neke mogle i zaljubiti. Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom osvare pozitvaniji odnos.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu osećeti konfuziju u emotivnim odnosima, delovaće im kao da partner ne zna šta hoće, ali će se truditi da uspostave skladne odnose u vezi. Slobodni mogu imati više novih konatakata, a neko lepo poznanstvo moguće je na putovanju.

Moj Astrolog telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Moj Astrolog savetnika