Nedeljni ljubavni horoskop od 01 do 07 jula 2020

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu da preživljavaju negativan period u svom ljubavnom životu. Mnogi se neće slagati sa partnerom, a svađe i raskidi bi mogli da postanu učestali, ali nekada će sami biti krivi za to. Slobodni će imati bolju situaciju i mogu započeti novu vezu.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje mogu osećati partnerovu nervozu, pa kod nekih moeže doći do razmirica. Slobodne pripadnike znaka mogla bi privući neka fatalna osoba, a neki bi mogli da se upuste i u ljubavnu avanturu. Krajem nedelje novi kontakti će postati češći.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu imati problema u komunikaciji sa partnerom, pa će neki osećati veću tenziju u emotivnimim odnosima. Slobodni pripadnici znaka u drugoj polovini nedelje mogli bi postati povučeniji, dok će zauzeti više da se posvete porodici.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje u partnerskim i porodičnim odnosima imjau vrlo napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi da zakomplikuju odnos sa partnerom. Krajem nedelje taj će se uticaj ublažiti. Slobodni su u mnogo boljoj poziciji, moguće je novo poznanstvo i zaljubljivanje.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi bi ove nedelje mogli da učvrste svoje partnerske odnose, i konačno shvate šta je to što od svoje veze žele. Slobodni pripadnici znaka biti raspoloženi za druženje sa prijateljima u kojem mogu da sretnu neku zanimljivu osobu koja će im se dopasti.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje postati posvećenije ljubavnom životu, tako da treba ovu nedelju da iskoriste i provedu ju što više sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati lepa poznastva, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Prisustvo Marsa u kući partnerstva ove nedelje će za neke Vage značiti veliku napetost u u ljubavnim odnosima, koja kod mnogih može kulminirati neprijatnim svađama, pa i raskidom. Slobodni će biti mnogo bolje sreće, jer mogu upoznati neku novu i zanimljivu osobu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje svoju emotivnu napetost proživljavaju iznutra, tako da će se stalno suzdržavati od konflikta, ali kada jednom eksplodiraju, mogao bi uslediti kraj za nečiju vezu. Neki će biti skloni ljubavnim aferama, gde može da vlada velika doza strasti i ljubomore.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi o ove nedelje postaje prilično burno na emotivnom planu, prisustvo Marsa u kući ljubavi moglo bi da dovede do ljubomornih i napetih situacija sa voljenom osobom. Slobodni mogu imati više ljubavnog uspeha I započeti značajnu emotivnu vezu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Zauzeti Jarčevi se ove nedelje nalaze u vrlo napetim emotivnim odnosima sa partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Mnogi mogu mati porodičnih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Slobodni prpadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se dopasti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje imati potrebu da nameću svoj stav u komunikaciji sa drugim ljudima što će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su moguće manje razmirice u vezi. Slobodni mogu imati poznanstvo sa nekom interesantnom osobom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje početi da obnavljanju partnerske odnose koji su u prethodnom periodu bili prilično narušeni i uspostavljaju ponovo međusobno poverenje. Slobodne Ribe će krajem nedelje ući u povoljniji period sa više šansi za nove kontakte.

Moj Astrolog telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Moj Astrolog savetnika