Moj Astrolog

Nedeljni horoskop od 14.11 do 20.11.2022.

Ovan – Bićete ljuti na sebe zbog nekih ranije donešenih odluka, bile su brzoplete i nepromišljene. Odbacili ste tada prilike i neke ljude koji bi bam u ovom trenutku bili potrebni. Imaćete pred sobom konfliktne situacije iz kojih ćete teško izaći. Ako znate šta je strpljenje, pokušajte da to budete jer vam je za razrešavanje ovih problema jedino potrebno vreme. U ljubavnom odnosu ne znate šta hoćete. U jednom trenutku totalnu posvećenost, u sledećem slobodu. Izazivaćete svađe. Zar vam zaista ne prijaju posvećenost i pažnja?

Bik – Živci su vam istrošeni i možete da se razbolite od tolike nervoze. Stanite malo i pričajte sa nekim ko vas razume. Teško prihvatate pomoć drugih ali nemate drugo izlaza, sem ako ne želite da se samomučite. Preosetljivi ste to je problem i narednih dana ćete snažno reagovati na sve spoljne uticaje oko vas. Primećivaćete sve ono što inače ne bi i to će vas nervirati. Emotivni odnosi su skladni, dobijaćete razumevanje i pažnju. Ne odbacujte i to zbog vaše nervne napetosti, upravo tu nađite mir.

Blizanac – Imaćete priliku da proširite svoje znanje što će vam koristiti u svakodnevnom poslovanju. Kroz učenje ćete moći da vidite kako da produbite kontakte i da oštrije, sigurnije i mudrije pristupate poslovanju. Samo da vas drže mesto i pažnja imaćete veliku korist od toga. O ljubavi mnogo pričate, razmišljate, menjate raspoloženja, dela ne postoje. Pasivni ste i čekate da budete osvojeni. Jedan tako čekao Godoa a vi vidite šta ćete.

Rak – Imaćete želju da se svetite i da vratite svima koji su vam naneli bol. Neka unutrašnja snaga, podsvest će vas terati na to. Nećete birati reči i seći ćete ljude tamo gde najviše boli. Nećete se dobro osećati dok to činite ali ako ne učinite činiće vam se da će biti još gore. Akumulirali ste bes u sebi, poniženja koja ste zbog odanosti dozvolili i ovo je nedelje u kojoj se praznite. Pozitivno je što ćete sve to izbaciti iz sebe, negativno je što ćete se jako potresti. Činite ono što osećate da morate, cene ste svesni, nije vam prvi put.

Lav – Poslovanja će vam ići dobro, čak više nego što vam odgovara jer ne volite previše da radite. Iako premoremi, bićete na tom polju u svim segmentima zadovoljni i utemeljićete buduće poslove. Vaša tvrdoglava narav će vam davati gas da izdržite jer ipak vi želite biti najbolji i poštovani. Biće tako. Porodične stvari vas i dalje zaokupljuju i to vam oduzima mnogo snage i emotivno vas ubija. Morate, nema ko drugi. Ljubavni odnosi će ove nedelje biti dobri. Sleduju vam prijatni trenuci, uživajte!

Devica – Vaša emotivnost se ponovo racionalizuje i usled toga bivate rastrseni što će se odraziti i na ostale segmente u vašem životu. Guraćete porodicu od sebe iako ste joj preko potrebni jer su navikli na vas, na poslu ste zamišljeni i teško odrađujete radni dan. Misli su vam zaokupljene i hteli bi sve da postavite na svoje mesto, jer ste nesigurni u sebe, tačnije u osećanja koja počinju da se javljaju. Zaljubljenost je u vama ali vi joj ne date da diše. To je vaša večita borba. Nadam se da će racio izgubiti ovoga puta!

Vaga– Strahujete za svoju budućnost a najviše se bojite siromaštva. Materijalna situacija nema izgleda ka poboljšanju i vi već upadate u paranoju. Niste navikli da štedite a to je neophodno u ovoj situaciji, tako da pokušajte da se odreknete luksuza na koje ste navikli. Ne upadajte u očaj, proći će i ova faza. Postoji mogućnost promene radnog mesta. U emotivnoj vezi postoji doza tvrdoglavosti i inata koja nikome ne donosi dobro. Vratite se zajedno na situaciju koja vas je dovela da toga i porazgovarajte o tome. Kad nađete uzrok, naćićete i rešenje.

Škorpija – Slabo će vas razumeti narednih dana, verovatno zato što i sami sebe ne razumete. Bolje je da ne pokušavate da objašnjavate i sređujete pojedine situacije, nećete imati uspeha. Emocije su vam rastrzane i stoga ste nerealni. Osećaćete se kao sudija a ta vam uloga ne leži nikako. Pokušajte da se suptilno izvučete iz poslovnih i porodičnih zavrzlama jer vam diplomatija ne ide, emocije vas prave nerelanima. Ljubav vas hoće, okrenite se njoj. Usph na svim ljubavnim poljima vas očekuje i uživajte!

Strelac – Mnoštvo misli kao roj pčela će vas opterećivati i nervirati. Kao prvo, novac će vam odlaziti na mnoge neplanirane situcije, iako se ne opterećujete novcem, ovo će vas izbaciti iz takta. Brinućete i zbog porodice i zdravlja. Ova nedelja će biti obeležena brigama i nemirima. Ovoga puta svi pokušaji da napravite kompromis sa sobom i svetom vam neće ići od ruke. Neke situacije će se razrešiti same od sebe a neke morate sami da utičete. U ljubavi ste uvek uživali, ove nedelje od misli vam se ni to neće dati.

Jarac – Vaša snaga, volja, energija i strpljivost će ove nedelje biti naglašeni u svim životnim situacijama. Nedostajaće vam takt i mudrost. Bićete zatečeni sobom u situacijama koje vam se ne dešavaju prvi put a deluju kao da jesu. Nećete umeti da reagujete i igraćete na kartu strpljen – spašen. Neće vam to oduzeti volju i snagu, samo živce jer morate čekati a misli vam ne daju mira i ne čeka im se. Ljubav vas iznenađuje jer se širi više nego što se ste spremni da podnesete. Gušite opet strast i želju, zašto? Ne bojte se ljubavi, to je greh prema njoj!

Vodolija – Ovo je nedelja u kojoj vaša budućnost dobija drugačiji tok. Krenuće na bolje sve ono za šta ste se dugo trudili. Bićete zadovoljni i samopouzdanje će vam se podići, zasluženo. Životna filozofija počinje da dobija drugi, vedriji tok. Izbacite svaki crv sumnje iz glave, jer ste skloni tome, pokušajte da verujete da se čuda ipak dešavaju i vama! Očekuje vas susret sa starim dobrim prijateljem koji će vas jako obradovati. Neko je jako ljubomoran na ašu vezu i moguće je da će vam praviti spletke i neprijatnosti. Ne nasedajte na provokacije!

Ribe – Imaćete koristi od nekih starih poznanstava i prijatelja. Niste vi koristoljubivi nego će se nameštati situacije u kojima će se naći ljudi koje poznajete i koji će vam pomoći u svemu. U vama će to prvo izazvati stid a potom i sreću, jer je retkost da uspevate da završite nešto a da se sami ne pomučite. Nemojte se samo jesti time kako da vratite usluge. Za to se život uvek postara. Budite srećni bar nekada. U ljubavi bežite od obaveza i tražite promene. Promeniti možete sebe ili naći drugu osobu. Ne očekujte da se neko promeni zbog vas. To je nemoguće, ni vise niste promenili iako mislite da jeste. Budite malo realni!

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM