Moj Astrolog

NEDELJNI HOROSKOP: 8 – 15. januar 2021

OVAN

LJUBAV: Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi trebalo da se poboljša, a partner bi opet mogao da se zaljubi u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

KARIJERA: Aktiviraćete se u obnavljanju poslovnih kontakata, pa ćete pokušati da oživite neke pređašnje projekte za koje verujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

BIK

LJUBAV: Oni koji su u dužm vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u osamu svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mestima.

KARIJERA: Uslediće dani kad ćete biti vešti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili loše shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kad baš ne morate.

ZDRAVLJE&SAVET: Fizički ste u dobroj formi.

BLIZANCI

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im goditi velika društva i bučna mesta. Biće veseli.

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

RAK

LJUBAV: Bićete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne trebate pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u dužoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživaćete u svakom sportu.

LAV
LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajaće ih dana u dan sve bogatiji, a vi sve radnosniji. Nemojte sedeti kod kuće, idite među ljude, pokažite se i uživajte.

KARIJERA: Niste svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki razmišljaju o odlasku kozmetičaru.

DEVICA

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, ali druga strana držaće blagu distancu prema vama. Trebaće vam malo više truda da joj se približite. Ne odustajte, nego istrajte. Oni koji su mladi lakše će se povezivati, a izlazaka neće nedostajati kod svih.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmerava na daljnji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, kao i znanje. I dalje ste u brojnim kontaktima koji vas podstiču.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete željni novih spoznaja i učenja.

VAGA

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem emotivnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će opet više izlaziti.

KARIJERA: Radna nedelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoju intuiciju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usresrediti na zajednički boravak u svakodnevnici. Neće vam više biti potrebna raznorazna dešavanja. Biće dodovljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da odete na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno razvijaju dobro. Ova spoznaja ispuniće vas mirom i zadovoljstvom. Bićete spremni na svaku saradnju. Takođe ćete lako rušiti predrasude.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će osvežiti stare uspomene.

STRELAC

LJUBAV: Možda ste mogli da učinite i više, ali nema razloga za nezadovoljstvo. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u emotivnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti i sve vam opet ide u prilog.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići na godišnji, pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće vam potrebno više sna i odmora.

JARAC

LJUBAV: U idućim danima vama će se ipak postepeno otvarati ljubavna vrata. Primetićete to po tome što se opet sve češće smejete. Neće to doduše još biti bajka, ali ohrabrenje je tu. Samo ne reagujte na male provokacije. Biće ih i dalje.

KARIJERA: Ako se stvari još ne pokreću, pokrenućete se vi. Bićete spremni da animirate sve oko sebe kako bi postigli više. To će ujedno i razbistriti neke stvari u samom operativnom nivou posla, pa ćete početi da radite lakše i znaće se šta je čiji zadatak.

VODOLIJA

LJUBAV: Čini se da polako dolazite na svoje. Kako ste već neko vreme to čekali, pokazaćete svoju radost. Izgledne su i zabave na kojim biste mogli da se osećate vrlo lepo. U svakom slučaju, nemojte da sedite kod kuće. Idite među ljude.

KARIJERA: Izaći će na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati nove poteze koje je malo ko očekivao. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja i onaj koji budi nadu da se može napred. Računajte na određene napore.

ZDRAVLJE&SAVET: Kondiciju poboljšajte sportom.

RIBE

LJUBAV: Sad već možete lakše da pričate, pa i da proanalizirate neke nedoumice iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad počnete da se poveravate. Vaš opušten stil biće dobro prihvaćen.

KARIJERA: Nakon što dobijete potrebne informacije, krenućete u akciju još predanije. Ovo je verovatno vaše vreme kad počinjete da ostvarujete sve ono o čemu ste sanjali. Nećete zaboraviti nijednu sitnicu. Samo ne žurite, snage imate i više nego dovoljno.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite da ne pregorite. Vežbajte jogu.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM