Moj Astrolog

NAPADNUT I PREDSEDNIK JELJCIN

U vreme Jurija Andropova, svedočio je penzionisani general-major KGB Oleg Kalugin, koji je bio šef ove tajne službe od 1967. do 1982. godine, kao predsednik Sovjetskog Saveza naredio je ubrzano istraživanje psihotronskog oružja, i bio je veoma zabrinut zbog saznanja o nekoliko centara u Kanadi koji su se bavili istim poslom. ‘Kanadski istraživači moraju biti nadmašeni’, poručio je naučnicima i odobrio za eksperimente fantastičnu sumu od pola milijarde rubalja!
Po završetku hladnog rata, takozvani PSI-agenti i eksperti za paranormalno naoružanje, bili su prekomandovani uglavnom na ekonomsku špijunažu. Oni su iskorišćavani za dobijanje raznih informacija na daljinu u stranim zemljama i manipulisanje političarima i moćnim brokerima da bi se postigla dobit na berzama i pokrenuli biznisi u koje je bila umešana KGB. U post-komunističkoj Rusiji, paranormalna istraživanja dobila su prioritet kad je reč o pitanjima bezbednosti, a komandanta Jeljcinove bezbednosne službe, generala Georgija Rogozina, prozvali su ‘moderni Raspućin’, jer je redovno pratio horoskope zvaničnika stranih zemalja i u vezi sa budžetskim i finansijskim pitanjima, naročito prilikom provera odluka Glavne personalne komisije, obavezno je konsultovao tabele načinjene na osnovu Kabale.
U intervjuu Ej-Bi-Siju, Oleg Kalugin ispričao je da je u vreme previranja u SSSR primio poziv iz Ukrajinske vojne laboratorije, u kojem mu je preneto da su eksperti za paranormalno oružje upotrebili psihotronske generatore i daljinske uticaje protiv Borisa Jeljcina da bi uzdrmali njegovo zdravlje. Usmerili su se na njegovo srce, sa namerom da ga ubiju. ‘Po prvi put u životu, shvatio sam to paranormalno oružje ozbiljno’, rekao je Kalugin.
Ubrzo zatim, Jeljcin je doživeo srčani udar. Od tada su na održavanju njegovog zdravlja bili angažovani vrhunski ruski iscelitelji, među njima i poznata Džuna Davitašvili, a prodemokratski PSI adepti su zamoljeni da stvore psihički štit oko predsednika. Ekstrasensi i telepate, sposobni da predvide neprijateljske poteze i blokiraju delovanje njihovog psihotronog oružja, čuvali su Borisa Jeljcina i nekoliko njegovih najbližih saradnika, kako u predsedničkim prostorijama, tako i u njihovim domovima od negativnih uticaja. Parapsiholog doktor Larisa Vilenskaja, koja je sa doktorom Edvinom Mejom, vođom američkog projekta ‘Zvezdana kapija’, zajednički napisala pregled pod nazivom ‘Uticaj na daljinu, psihokineza i bio-psihokineza’, navela je da telepatski uticaji na ljudski mozak pozitivnom ili negativnom PSI-energijom, menjanje DNA u laboratorijskim kulturama uz pomoć daljinskog delovanja na rast biljaka i isceljujući efekti na ljude i životinje predstavljaju deo današnjih ruskih istraživanja.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK