Moj Astrolog

Mesečni horoskop za jun 2022.godine

Ovan

LJUBAV

Par meseci unazad Ovnovi su u centru pažnje kada je ljubav u pitanju! Mnoge važne odluke su upravo na vama i vi ste ti koji kontrolišete situaciju što vam jako odgovara.

Od 1. do 7. juna na snazi će biti konjukcija planete ljubavi Venere i planete bunta i promena, Urana u vasem astrološkom polju ličnosti!

Biće ovo poslednja turbulencija u nizu koja mnogim zauzetim Ovnovima može doneti veće promene, želju za prekidom nekih dotrajalih odnosa, ali i veliku reorganizaciju u postojećim vezama! Ulaskom Venere u znak Bika doneće vam preko potrebnu stabilnost i zauzdati vašu divlju prirodu nakon 8. juna.

Izmedju 17. i 21. juna,vladar vašeg znaka Mars iz astrološkog polja doma i intime, doneće iznenadjujuće mirnu i ušuškanu atmosferu između vas i jednog Bika, Vage ili Lava! Bićete neobično vezani za kuću i stalnog partnera! Krajem meseca ćete čak toliko biti opsednuti ugađanjima vašoj ljubavi da vas neće prepoznati.

Slobodni Ovnovi početkom meseca mogli bi na nekom većem okupljanju da upoznaju vrlo ekscentričnu osobu koja će ih već na prvi pogled osvojiti! Ukoliko je reč o Vodoliji, Strelcu ili Škorpiji ne propustite ludu zabavu. Između 16. i 22. juna usporićete tempo i poželećete da se skrasite, dobro razmislite možda ste baš tu osobu dugo čekali!

POSAO I FINANISIJE

Vladar vašeg znaka Mars prećiće u znak emotivnog i laganog Raka. Moguće je da će između 4. i 17. juna vaša ambicija biti slabija nego inače i tokom juna biće vam više do uživamja.

Za vas već početkom juna počinje period blagostanja i ubiranja plodova!

Finansijska situacija je fenomenalna. Tranzit Venere kroz vaše polje zarade i finansija doneće veliki priliv novca, a ukoliko se bavite poslovima vezanim za hedonizam, estetiku i luksuz, biće ovo vaš mesec!

Venera će pojačati i vaše nagone ka trošenju, pa posebno 9. 16. i 19. juna obratite pažnju da ne preterate.

Između 14. i 24. juna lepi aspekti Jupitera iz polja partnerstva i Marsa mogu vam doneti novu dugoočekivanu poslovnu saradnju i uspeh kroz partnerske poslove! Vi ste rođeni lider, ali ovog puta raspodelite snage i uspeh je zagarantovan!

BIK

LJUBAV

Mesecima ste bili na velikoj ljubavnoj klackalici. Iako niste dozvolili da većina vidi vaše emotivne nemire, Venera u svojim napetim aspektima ipak je učinila da možda završite neke napete odnose i veze koje ničemu ne služe!

Prošlost vas je dugo proganjala a sa partnerom ste vrteli iste razgovore koji ne vode nikud.

Jun će uslediti kao nagrada ukoliko ste naučili potrebne lekcije i izdržali pritisak. Većina zauzetih Bikova posle 3. juna ulazi u mirniju fazu, od partnera će dobiti mnogo više pažnje i emocija. Oslobodićete se vaše dobro poznate ljubomore.

Lepi aspekti Venere iz vašeg znaka učiniće vas lepšim nego ikad. Bićete kao magnet za suprotan pol, a oko punog Meseca iz vašeg polja seksualnosti između 9. i 11. juna moguć je i fatalan susret sa Blizancima, Jarcem ili Devicom.

Bićete mnogo stabilniji u junu i tačno ćete znati šta želite, a krajem meseca između 21. i 27. moguć je nov ljubavni početak.

Mars iz polja komunikacije učiniće vaše misli romantičnijim i bićete spremni da jasno kažete šta želite.

POSAO I FINANSIJE

Bikovi će biti pravi miljenici zvezda u junu.

Venera, vladar njihovog znaka, konačno će doći na svoju pravu poziciju i tranzitom kroz njihov znak doneti im puno pozitivne energije, ali i finansijsku stabilnost i uspeh u svakom poslu koji započnu ovog meseca.

Pun Mesec već između 8. i 11. juna doneće im neočekivamo dobru zaradu i rešavanje nekog duga od pre. Uspeh u svim partnerskim poslovima, vezanim za odnose sa javnošću, ali i ozbiljne institucije.

Mars, planeta ambicije i akcije, iz njihovog polja komunikacije između 13. i 18. doneće mogućnost potpisivamja novog važnog ugovora i napredovanje na poslu.

Uživajte u lepoj junskoj energiji i ukoliko krajem meseca oko 23. juna osetite napore usled pojačanog obima posla, nemojte se brinuti jer će vam upravo ti napori doneti veliki poslovni uspeh.

BLIZANCI

LJUBAV

Vaš mesec jun donosi emotivno nešto sporiji tempo što može zvučati pomalo dosadno, ali ipak jedno zanimljivo dešavamje doneće vam potrebnu dinamiku.

Pun mesec izmedju 8. i 10. juna iz vašeg polja odnosa i partnestva zajedno sa Saturnom baciće fokus na vaš emotivni zivot! Eto zanimljivosti i burnih dešavamja izmedju vas i jedne Škorpije, Strelca ili Vodolije. Slobodnim Blizancima u tom periodu vratiće se neko iz prošlosti ili neko ko ne živi blizu.

Vaša preokupacija poslom i površnim poznanstvima može zasmetati partneru pa su početkom meseca moguće razmirice.

Ukoliko prevaziđete energiju punog Meseca i prebolite emotivnu krizu, očekuje vas mirnija atmosfera sa partnerom od sredine meseca.

Venera iz vašeg polja tajni može učiniti da uspešno sakrijete jednu tajnu emociju, samo pazite da vašim površnim shvatanjima ne izgubite nešto zaista vredno!

POSAO I FINANSIJE

U junu će mnogo toga biti na vama pa i velike poslovne odluke. Sunce iz vašeg znaka dovešće vas u centar važnih poslovnih zbivamja i time vam omogućiti napredovamje i lep odnos sa nadređenima.

Oko 11. juna partnerski odnosi i saradnja sa inostranstvom dolaze u prvi plan, a period izmedju 9. i 13. biće idealni za promenu kolektiva ili prekid nepotrebne saradnje.

Mars iz vašeg polja zarade, čitav mesec donosiće vam dobru zaradu i fokus na nova ulaganja! Venerino kretanje učiniće vas pravim magnetom za novac, ali i obazrivijim i štedljivijim nego inače.

Kako jun bude odmicao finansijska situacija biće sve bolja, a oko 23. juna lepa vest i iznenadna ponuda od Vage, Bika ili Raka i veliki poslovni projekat u kom će vaše sposobnosti doći do pravog izražaja.

RAK

LJUBAV

Ljubav vas je u prethodnom periodu opterećivala i kao da ste bili u blokadi da uživate u njoj!

Već početkom juna prelazak Venere u prijateljski znak Bika doneće vam smirenje u emotivnim odnosima, a onima u dužim vezama preko potrebnu ušuškanost i smirenost!

Ukoliko imate nekih nedovršenih razgovora sa partnerom ili nedoumica do sredine juna bilo bi idealno da ih rešite. Mars iz vašeg znaka i astrološkog polja ličnosti pokrenuće vas na akciju i inicijativu. Inače volite da vas vode, ali ovog puta odluke će biti na vama! Recite jasno jednom Lavu, Škorpiji ili Jarcu šta želite i iznenadiće vas pozitivna reakcija.

Slobodni Rakovi biće puni energije i želje za avamturom, a tranzit Venere iz njihovog polja uticaće na učestalost socijalne interakcije što će oko 17. juna dovesti do toga da se ostvari romansa sa nekim koga su smatrali prijateljem. Krajem meseca moguće je da će se ova prijajateljska kombinacija ukoliko se radi o Vodoliji, Ribama ili Biku pretvoriti u veliku ljubav.

POSAO I FINANSIJE

Sunce i Merkur će vam do 20. juna donositi tajne poslovne dogovore i moguće upravljanje velikim projektima iz senke.

Pun Mesec iz vašeg polja posla oko 9. juna zaokružiće jedan poslovni projekat velikim priznanjem za vaš trud i tako vam doneti saradnju sa inostranstvom, ali i mogućnost promene poslovnog prostora.

Uz podršku Venere i Marsa vaša finansijska situacija biće mnogo stabilnija u odnosu na pre par meseci.

Venerin tranzit doneće vam mnogo poslovnih sastanaka, ali i često spajanja lepog i korisnog! Saradnja sa bliskim prijateljima se nekad pokaže najboljom opcijom.

Između 15. i 20. juna aspekti Jupitera i Sunca doneće vam važnu saradnju sa Vodoijom ili Škorpijom kao i novu ponudu za timski rad! Prihvatite svaku promenu u junu.

LAV

LJUBAV

Dragi Lavovi, čak i vama koji volite teatralnost i akciju dosta je ljubavne drame.

Retrogradna Venera dugo je u vaš ljubavni život unosila turbulenciju, ali i prljav veš iz prošlosti.

Izlaskom iz napetog znaka Ovna i ulaskom u mirnog i stabilnog Bika odahnućete i vi a već oko punog Meseca između 8. i 11. juna vaše polje ljubavi doživeće procvat.

Zauzeti Lavovi dobijaće punu pažnju od partnera, iako će ih mučiti neki tajni nemiri, prijaće im mirnija situacija i stabilnost. Jun će biti idealan i za nove odluke.

Venera iz znaka Bika može im doneti bračne ponude ili početak zajedničkog života.

Slobodni Lavovi oko punog Meseca doživeće jake emocije pri jednom slučajnom susretu. Prihvatite promene a prošlost zaboravite!

Moguće je da će Mars iz polja tajni u vama probuditi neke uspavame emocije prema Ovnu, Strelcu ili Vagi, pa ćete na vrlo suptilan način dobiti šta želite. To vam je i zadatak u junu da smirite svoj temperament i na zaobilazan način pokažete svoje emocije.

U poslednje vreme prevelika direktnost vam se nije isplatila, budite mudri.

POSAO I FINANSIJE

U junu mesecu čuvaćete svoju energiju i praviti samo prave poslovne poteze.

U prethodnom periodu rasipali ste svoju energiju, i vaši planovi zavisili su od drugih!

Pun Mesec iz vašeg polja kreativnosti donće inspiraciju i veliki uspeh svim onim Lavovima koji se bave javnim ili poslom vezanim za nove tehnologije i trgovinu.

Oko 10. juna okušajte sreću jer će pun Mesec mnogima od vas doneti veliki uspeh na lutriji!

Nova saradnja sa nekim iz inostranstva pokazaće se kao pravi potez!

Između 10. i 16. juna svoje velike planove ne otkrivajte svima, a posebno ne zavidnim kolegama! Vaše ideje su izuzetne, pa ste na meti plagijatora.

Venera i Mars tokom čitavog meseca učiniće vas vrlo uspešnim a doneće vam oko 22. juna tajnu poslovnu ponudu od Ribe, Raka ili Ovna. Iako će zahtevati odricanja, prihvatite ovaj projekat!

DEVICA
LJUBAV

Buran emotivni period mučio je i neke Device. Vreme razilaženja i završavamje napornih veza je prošlo!

Ulaskom Venere u znak Bika i vaše polje novih početaka i promena, ulazite u znatno mirniju emotivnu fazu. Već oko 3. juna osetićete olakšanje i raskrstićete sa starim emotivnim strahovima.

Pun Mesec iz vašeg astrološkog polja intime i porodice doneće pozitivne promene u vaš svakodnevni život, biće to idealan period da promenite i neke loše navike iz korena.

Izmedju 10. i 13. juna stavićete tačku na neke probleme u vašoj vezi i krenuti u mnogo ozbiljnijem smeru.

Slobodne Device pod uticajem Marsa iz njihovog polja druženja izlaziće i kretaće se više nego inače a oko 19. juna neplanirani izlazak i lepi aspekti planete komunikacije doneće u njihov život šarmantnu Vagu, atraktivnog Lava ili karakternog Jarca.

Kada vam dobri aspekti planeta donesu ljubav onda ona uglavnom ima šanse da traje bez većih turbulencija i promena! Ovo je nešto na šta ste dugo čekali.

POSAO I FINANSIJE

Strpljive i vredne Device, dočekaćete jun oslobođene starog poslovnog pritiska.

Do 10. juna imaćete posla više nego inače pa ćete deo posla obavljati i od kuće!

Sredinom meseca kao nagrada sledi više odmaranja a između 13. i 21. juna Merkur i Sunce iz vašeg polja karijere i Jupiter iz vašeg polja novca donose vam povišicu, unapređenje i novu važnu poslovnu priliku preko Blizanaca ili Raka.

Ukoliko se bavite poslovima vezanim za medije, transport ili administraciju uživaćete u lepoj zaradi a novac će dolaziti i iz inostranstva.

Mars će vam doneti pregršt novih kontakata i posebno od 9. juna potrebu za rad u grupi. Uživaćete u timskom radu a nezaposlenim Devicama oko 18. juna smeši se lepa poslovna ponuda preko prijatelja! Neplanirani izlazak biće jako plodonosan! Krećite se što više.

VAGA

LJUBAV

Venera, vladar vašeg znaka i planeta ljubavi, u junu će se nakon par meseci smiriti i ući u lepe aspekte sa Marsom iz vašeg polja uspeha, što vam donosi jako lep i povoljan period za velike emotivne promene.

Pun mesec oko 10. juna doneće lepu poruku ili poziv od nekog ko živi daleko.

Tranzit Venere kroz vaše polje strasti učiniće vas atraktivnijim i privlačnijim nego ikad a vašem partneru prijaće ta energetska promena pa će ovo biti vrlo lep period za sve one u vezi, posebno ukoliko ste sa Ovnom, Blizancem ili Strelcem.

Idealan period za sve one koji teže ozvamičenjima biće izmedju 14. i 23. juna, kada ćete imati punu podršku Jupitera iz vašeg znaka.

Slobodne Vage očekuje sudbinski period i fatalni susreti nakon 15. juna. Neko o kome već duže vreme mislite pojaviće se neočekivamo a ukoliko su u pitanju Vodolija ili Lav onda to može biti velika ljubav. Pustite da vas vode emocije.

POSAO I FINANSIJE

Ulaskom u jun osetićete nalet lepše energije i stabilnosti.

Ukoliko ste se oslobodili neke loše saradnje ili promenili listu saradnika i kolega, već izmedju 5. i 12. juna pun Mesec iz vašeg polja komunikacije doneće vam lepu vest iz inostranstva ili od stranaca, ali i novu poslovnu priliku preko Jarca, Lava ili Škorpije.

Sve poslovne ideje koje vam se tada jave pokazaće se kao savršene, a na vašu inicijativu tokom juna mogu se završiti veliki projekti.

Venera iz vašeg polja velikog novca doneće vam zaradu bolju nego ikad a između 14. i 21. juna postajete pravi magnet za novac a biće to i odličan period za nova ulaganja!

Biće ovo dobar period i za vraćanje većih dugova! Mars i Jupiter vam posle 20. jačaju ambiciju a uspeh vam stiže u svim poslovima vezanim za komunikaciju, trgovinu i edukaciju.

ŠKORPIJA

LJUBAV

Kod vas se emocije dele na crne ili bele. U prethodnom periodu upravo je bio dominantan taj vaš “sve ili nista”stav!

Ulaskom u jun mesec i planeta ljubavi Venera ušetaće u vaše polje partnerstva i doneti prelepu energiju a vašem stalnom partneru osećaj smirenja i novog početka.

Mars iz polja daljina i putovamja, može vam doneti oko 20. juna i kraći put ili izlet sa voljenom osobom u kom ćete oboje uživati i tako regenerisati vaš odnos.

Slobodnim Škorpijama biće ovo idealan period za zaljubljivanje. Već oko 10. juna pun Mesec iz vašeg polja želja doneće više strasti i romantike. Zračićete posebnom energijom i moguće je da ćete privući nekog iz inostranstva.

Krajem meseca oko 23. juna Riba, Bik ili Jarac iznenadiće vas neočekivamim izlivima emocija. Dajte im još jednu šansu.

POSAO I FINANSIJE

Uporne i ambiciozne kakve jeste u junu ćete stati na loptu i bez preteranog napora uživati u uspehu koji zaslužujete.

Pun Mesec iz vašeg polja finansija već početkom juna doneće vam dobru zaradu što kroz poslove sa strancima tako i od poslova koji zahtevaju vašu kontrolu ili nadzor.

Izmedju 10. i 16. juna, Venera iz vašeg polja partnerstva i ugovora u lepim aspektima sa Marsom planetom akcije, može vam doneti i kraći poslovni put sa Blizancem, Ovnom ili Ribom, ali i novu zlata vrednu saradnju.

U tom periodu moguća je i nova poslovna ponuda. Učiniće vam se da postoje prepreke, ali krajem meseca oko 24. rešenje i olakšanje stiže od Bika ili Device.

STRELAC

LJUBAV

Pozitivni i optimistični u svakoj situaciji i iz svakog haosa izvlačite samo najbolje za sebe.

Pun Mesec iz vašeg znaka i polja ličnosti učiniće vas oko 9. juna emotivnijim nego inače! Bićete u centru velikog emotivnog dešavamja a mnogim Strelčevima pokucaće prošlost na vrata.

Jedna neočekivana poruka od Ribe, Lava ili Blizanca poljuljaće vaše dosadašnje odluke. Pokušajte da prevaziđete prošlost. Moguća je napetost u razgovorima, ali i obmana neke vrste.

Za mnoge Strelčeve nakon 14. juna počeće emotivno stabilniji period. Venera iz astrološkog polja posla, pomešaće lepo i korisno a slobodnim Strelčevima nasmešiće se ljubav preko posla.

Mars iz polja seksualnosti i rizika donosi vam magnetsku privlačnost a usled pojačanih strasti između 16. i 20. juna moguće provokacije od partnera. Znam da volite igrice, ali pazite da ovog puta svojom neozbiljnošću nekog ne povredite.

POSAO I FINANSIJE

Sunce i Merkur iz polja partnerstva većini Strelčeva doneće dobru komunikaciju sa stalnim saradnicima a između 13. i 18. juna i novu saradnju ili promenu poslovnog okruženja.

Preko Jarca, Vodolije ili Vage očekujte veliki uspeh i priznanja oko punog Meseca 9. juna!

Mars iz astrološkog polja tuđe podrške donosi uvećanu zaradu veći deo juna, ali su mogući i veći izdaci i problemi sa dugovima!

Ne posežite olako za pozajmicama, ali izbegavajte pozajmljivamje novca posebno u periodu od 18. do 22. juna.

Tranzit Venere kroz vaše polje posla doneće osećaj lakoće i ljubavi prema poslu koji radite posebno ukoliko ste na rukovodećem položaju ili se bavite privatnim biznisom. Upeh vas očekuje tokom čitavog meseca a posebno u radu sa ženama. Očekujte novu poslovnu ponudu koju ne smete da propustite oko 17. juna!

JARAC

LJUBAV

Vašem odlučnom i jakom karakteru nije odgovarala nestabilnost prethodnog perioda.

Ukoliko ste učili iz prethodnih lekcija i emotivnih kriza sa Vagom, Bikom ili Rakom, jun će uslediti kao olakšanje i melem za vaše srce.

Mars iz vašeg polja partnerstva učiniće vas privlačnim i atraktivnim a ukoliko ste slobodni, borba za vas biće velika. Između Ovna, Device ili Ribe izaberite onu osobu koja će vam pružiti samo ono što stvarno cenite, sigurnost.

Pun mesec iz vašeg polja tajni i podsvesti, doneće vam promenu, ali i otkrivanje neke vaše ili partnerove tajne. Između 9. i 11. juna spremite se na izlive emocija.

Sredina meseca većini Jarčeva donosi dobru energiju i rešavamje velikog konflikta. Neki od vas poželeće da se vrate u prošlost jer im je to već proveren teren, ali ovog puta uz malo rizika dobićete nešto lepše. Ostavite prošlost tamo gde joj je mesto.

POSAO I FINANSIJE

Finansijski uspeh u junu stiže kao nagrada za vaše strpljenje i trud! Jun će biti vaš mesec a novca vam neće nedostajati!

Uticaj punog meseca osetićete između 9. i 12. juna, kroz tajnu podršku jednog Strelca ili Lava!

Venera će većini Jarčeva doneti veliku finansijsku sigurnost, ali i laku zaradu! U junu ćete ulagati minimalne napore a finansije će biti bolje nego ikad.

Mars će sredinom meseca i aspektima sa Jupiterom iz polja karijere doneti konflikte sa nadređenima, ali moguć prekid neke lošije saradnje! Ne dozvolite da vam manje odgovorni od vas kroje sudbinu. Krajem meseca, oko 24. smeši vam se nova poslovna ponuda, ali i saradnja koju dugo čekate.

VODOLIJA
LJUBAV

Puni energije dočekujete jun! Vi ste jedni od retkih kome su prijale turbulencije i promene prethodnih par meseci.

Većinu juna Merkur, planeta komunikacije, iz vašeg polja ljubavi doneće vam mnogo flerta, emotivnih i dvosmislenih poruka. Komunikacija i inteligencija su ono što vas pokreće pa su moguće nove ljubavi između 6. i 14. juna.

Slobodnim Vodolijama može se desiti da pomešaju prijateljstvo i ljubav sa Strelcem, Vagom ili Lavom!

Lepi aspekti Jupitera iz vašeg polja putovanja i Merkura iz polja ljubavi, nekima od vas doneće lepo putovanje, ali i komunikaciju sa nekim ko ne živi blizu i to oko 20. juna.

Venera iz vašeg astrološkog polja kuće i dobro poznatog okruženja, doneće uživanje sa partnerom svim Vodolijama u stabilnim vezama. Krajem meseca vaši planovi se neće poklapati sa željama vašeg partnera, ne dozvolite da vas privremena razilaženja razdvoje od partnera.

POSAO I FINANSIJE

U junu ćete pod uticajem vladara vašeg znaka iz polja komunikacije biti motivisani priznanjima drugih, ali i inspirisani na promene u načinu rada!

Ukoliko sarađujete sa strancima, bavite se poslom vezanim za negu lepote, luksuz ili marketing uživaćete veliki uspeh posebno do 15. juna!

Jupiter i Venera pobrinuće se između 15. i 20. juna da preterate sa trošenjem ili uložite pogrešno, ali će finansijska situacija i dalje biti stabilna.

Aspekti Marsa mogu vas ušuškati posebno ukoliko imate svoj biznis ili radite po projektu, ne zaboravite da se reklamirate i ne opuštajte se olako!

Lepa ponuda od Bika ili Vage donosi nov poslovni uspeh krajem meseca a mnoge Vodolije tokom juna biraće između par poslovnih ponuda! Prihvatite onaj posao u kom će do izražaja doći vaša sloboda izražavanja.

RIBE

LJUBAV

Već početkom juna vaš emotivam život se slaže baš onako kako treba. Ukoliko ste se u prethodnom periodu oslobodili svega onog što vas je gušilo to je za vaše dobro!

Između 3. i 9. maja moguće su iznenadne promene u vašem ljubavnom životu a vaši prioriteti će se takođe promenit tako da je vrlo izvesno da ćete sami sebe iznenaditi novim željama i planovima sa jednom Devicom, Škorpijom ili Bikom.

Prelazak Venere u vaše astrološko polje komunikacije oko 11. maja imaće za posledicu zanimljive poruke i dogovore sa nekim koga dugo niste čuli, ali i osećaj velike emotivne stabilnosti i olakšanja!

Mars iz astrološkog polja ljubavi u vaš život doneće mnogo akcije i želje za dešavamjima! Ukoliko partner oseti da vam je dosadno i da vrdate može doći i do sitnih provokacija.

Krajem meseca većini slobodnih Riba, Venera donosi jako lepu komunikaciju, ali i konačan susret sa nekim koga dugo žele. Moguće je da je jedan zauzeti Bik ili Blizanac konačno slobodan i da je pravi trenutak da vi nastupite.

POSAO I FINANSIJE

Sa Marsom iz polja kreativnosti i sreće bićete miljenici zvezda u junu mesecu.

Ukoliko je vaš posao povezan sa kreativnošću i umetnošću bilo koje vrste, ali i javnim poslom, doživećete velike i pozitivne promene između 7. 14. juna.

Pun Mesec iz vašeg polja karijere i uspeha doneće vam oko 9. juna javna priznanja i pohvale, ali i moguće unapređenje i povišicu!

Saradnja sa strancima doćiće spontano i ne bi bilo loše da iskoristite kontakt sa Ribom, Blizancem ili Jarcem i unapredite svoje poslovamje!

Venera iz vašeg astrološkog polja komunikacije doneće vam oko 19. juna zanimljiv poziv i razgovor koji bi mogao da promeni tok vaše karijere, ali i donese ponudu za nov posao! Otvorite se za nove mogucnosti.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM