Moj Astrolog

Mali godišnji horoskop za 2021. godinu

Ovan – Naredna godina će vam biti nemirna i uzbudljiva na svim poljima. Uran je u vašem znaku i on vam daje neplanirane situacije, nenadane i eksplozivne. S obzirom da vi jedino dišete kad ste u akciji, tokom naredne godine disaćete punim plućima! Smenjivaće se i dobri i loši trenuci, mirno biti neće a vi ćete se osećati snažno i živo. Reagovaćete brzo jer nećete imati vremena za razmišljanja. Nedostajaće vam planiranje i zato su moguće greške. One bi trebale da budu opomena ali vi nećete imati kada da ih ispravite i shvatite, moraćete dalje. Pred vama je turbulentna godina u kojoj će sve što grešite imati smisla jer ćete nešto naučiti iz toga za ubuduće.

Bik – Godina pred vama neće biti laka. Borićete se prvenstveno sa sobom jer ne možete da se oslobodite starih strahova, strepnji i prošlosti uopšte. Vaša tvrdoglavost će vas činiti nesrećnima. Takav stav vam je mana i vrlina. Sredinom godine imaćete emotivne krize ali će vam poslovnost biti uvećana i krenuće na bolje. Tokom cele godine na jednom polju ćete dobijati, na drugom gubiti. Uvek će vam nešto nedostajati da bi bili kompletno srećni i zadovoljni. Poenta je što se vi svuda dajete celi i za sve drugo vam ne preostaje vremena, snage, volje, energije. Ovo će biti godina učenja na emotivnom planu. Pazite na časovima!

Blizanci – Jupiter će do leta boraviti u vašem znaku. Iskoristite prvi deo godine u kojoj možete da učite, proširujete porodicu, menjate posao, upišete nešto novo, otputujete negde… Ono što će definitvno obeležiti narednu godinu pripadnicima ovog znaka je posao. Nekima su poteškoće već počele i tokom godine će biti problema. Zato, ako vam se pruži prilika, iskoristite je i menjate posao ili ga sami tražite ne čekajte još problema. Bilo bi dobro da pričate samo sa sobom i slušate sebe i donosite odluke, od pričanja sa mnogima gubite fokus. Slušajte sebe i biće dobro. Ljubavni odnosi će se popraviti od sredine godine i postoji mogućnost novih, svežih emotivnih odnosa!

Rak – Do sredine godine se neće drastično menjati situacije u svim segmentima vašeg života. Od jula meseca Jupiter ulazi u vaš znak i u narednih godinu dana vas očekuje ekspanzija na svim poljima. Vama su porodica i ljubav na prvom mestu, biće i tu lepih stvari ali prvenstveno na poslovnom planu će se dešavati pozitivne promene. Sleduje vam poslovna ekspanzija koja može doći a i ne mora od nekog člana porodice. Mogućnost preseljenja u inostranstvo što će vas prestrašiti, ali to ćete morati sami da odlučite. I bebe stižu za mame Rakove i tate naravno! Pakujte polako maramice od leta vam neće trebati, bar ne toliko kao prethodnih godina. Vi uvek nađete razlog za suze, verujem da će biti više radosnica!

Lav – Porodica će vam tokom godine biti važna. Neki odnosi će se učvrstiti neki zauvek vratiti na stare pozicije. U svakom slučaju učićete se davanju, trpljenju i odricanju zbog onih koje volite, a to su vaši najbliži krvni srodnici. Do leta vam predstoje turbulentni i promenjivi statusi u karijeri. Posle godišnjih odmora će se smiriti i vi ćete se povući da razmislite kako dalje. Odlična godina za doškolovavanje i učenje uopšte. Moguć odlazak u inostranstvo ali ne nešto trajno i za stalno. Emocije će vam biti na ispitu zrelosti. Neke će se ponovo roditi, neke ugasiti zauvek.

Devica – Sve administrativne poslove, ispite, dokumenta, bilo kakve papire završite do leta. Prvo jer je povoljan period, drugo što će to vama skinuti muke s glave jer vi sve morate da imate crno na belo, sa pečatom. Od leta ćete uvideti dar prijateljstva i radost koja ona pružaju. Imaćete pomoć u svakom smislu od prijatelja. Neki će steći prijatelje za čitav život, one prave, odane i verne. Nekim pripadnicima ovog promenjivog znaka će se tokom godine desiti strast o kakvoj nisu ni maštali. Biće vam probuđena seksualnost i strast koja će ostaviti duboki pečat u vašem biću. Ostali će imati krizu tokom leta koju će prebroditi. Do leta će neki pripadnici ovog znaka biti unapređeni ili će dobiti bolju platu.

Vaga – Burna godina po pitanju javnih poslova. Mogućnost suđenja, razvoda, razočaranja u prijatelja koji može postati neprijatelj, otkrivanje afera… Sve što je izloženo javnosti biće nestalno, nestabilno, nenadano i odjednom. Nije sve negativno ali nećete imati vremena da se spremite i odglumite pred javnošću ravnodušnost ili nezainteresovanost, kao što inače umete. Sa druge strane, ljubavi će biti tajne, romantične, senzualne, nežne, neke se mogu završiti pred oltarom. Najviše problema će biti materijalne prirode. Imaćete probleme sa novcem i nekretninama da će vas od toga boleti glava. Dobar period za zaradu i započinjanje nečega od čega ćete imati profit je period jul – avgust.

Škorpija – Satrun, planeta mučitelj i učitelj, je u vašem znaku. Ako niste odradili lekcije koje su vam bile zadate, dobićete još teže kroz koje ćete se kaliti. Nadam se da nećete uživati u agonijama i produžavatih zarad hranjenja vašeg mazohiste. Borite se i učite disciplini jer vam neće biti lako. Poslušnost će se prihvatiti kao normalnost, ne očekujte pohvale. Imaćete predipozicije neverovatnih, silovitih i strastvenih zaljubljivanja. To će vam prijati i odvlačiće vam pažnju sa trnovitog puta kojim kao ličnost morate da prođete. Od leta neki pripadnici ovog znaka mogu da začnu novi život, da roditeljstvo postane vaš smisao. Na poslovnom planu ćete takođe morati da imate strpljenja i nadasve doslednosti! Kad Sunce uđe u vaš znak imaćete mogućnost nekog novog posla.

Strelac – Do leta će se širiti prijateljstva, poznanstva sa novim ljudima, menjanje poslova i imaćete promenjivo zdrastveno stanje. Vaša sklonost da preskačete probleme, ostavljate ih za kasnije, pod okriljem površnosti, od jeseni će dobiti od svega toga dozu duhovnosti i želju za smirenošču. Oni koji su braku, želeće toplinu svog doma i porodice, oni koji nisu prekinuće sa avanturama i poželeće da nađu nekoga sa kom će imati pravu ljubav i mir. Početak godine će biti lak, lepršav i optimističan sa periodima zdrastvenih problema, koji se sem vama mogu javiti i kod članova porodice, a potom mir u kom će vam ljubav jedino trebati da bi bitisali. Materijalna situacija se neće bitno promeniti u odnosu na prethodnu godinu ako ostanete na istom poslu.

Jarac – Najvećim delom godine imaćete situacije koje su vam dobro poznate, samo se sada pojavljuju novi akteri. Vaše iskustvo će vam biti jedini saveznik. Smenjivaće će se situacije u kojima ste osećali strah, nesigurnost, surovost, nepovernje… Ovoga puta ne bi trebalo da ponovite greške već da iz svake situacije izađete kao novi i ponosni na sebe. Dešavaće vam se depresivna stanja u kojima ćete želeti da budete sami i izolovani od sveta da bi kao i uvek najbolje razgovarali sa sobom i shvatili da ste dobili još nekoliko prilika da ispravite sebe. Iz tih situacija se ustvari kuje ključ vaše budućnosti. Od septembra meseca sve ljubavne nesuglasice će biti rešene i imaćete miran ljubavni period. Materijalna situacija bi od maja meseca mogla da krene na bolje.

Vodolija – Ponovo ćete imati želju da menjate život iz korena. Uran će vam potpirivati misli dok će Saturn u Škorpiji da vas stavlja na muke, „terajući“ vas da grešite da bi učili. Oboga puta to će biti viša škola grešaka i studiranje na njima. Koliko god izgledalo teško, koliko god se sve u vama bunilo, dobićete nepovratne lekcije iz emotivnosti i naučićete da se strpljenjem i smišljenim koracima dolazi do cilja, nikako na brzinu i uz pomoć prijatelja. Bićete prepušteni sebi i svojim odlukama. To su lekcije koje ste propustili u porodici jer ste se igrali velikih i pametnih. Novac ćete uspevati uvek da imate, ali dižite kredite. Od jula meseca počinju da se dešavaju ljubavi. Izaberite svoju i ne pravite prijateljstvo od toga!

Ribe – Nameštaće vam situacije lakih zarada, mutnih poslova, nekima pozivi da učestvuju u televizijskim emisijama… Pazite se zakona u narednoj godini. Ne igrajte se i ne radite ništa što nije zakonski ispravno. Biće vam teško jer vi volite tajne radnje, ali može biti jako opasno! Vaša dobra, neiskvarne duša veruje ljudima koji im garantuju sigurnost. Ne budite naivni molim vas! Isto tako pojavljivaće se lažljivci i laskavci koji će vam skidati zvezde s neba, kleti se u večnu ljubav. Intuicija vam je najjača, ali ovoga puta slušajte i racio šta vam govori da ne bi bili povređeni. Sačekajte jesen, neko ko je uvek bio uz vas, neko iz vaše prošlosti, neko kome možete verovati, može biti upravo ta ljubav kakvu želite.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK