Moj Astrolog

Lav-Mesečni horoskop za maj 2022.

U maju ste na sve drugo skoncentrisani osim na ljubav. Prioritet ste dali nekim drugim stvarima i obavezama. Na početku meseca fokusiranost na polje kuće, doma porodice ( Pun Mesec u 4.kući ). Završavate sve što se nametalo kao obaveza u tom polju. Neke porodične relacije poprimaju nov i drugačiji oblik. Mnogi od vas će pokenuti pitanje selidbe, nekretnina, rešavanje porodičnih ostavština. Moguće su nesuglasice sa nekim članovima porodice ili familije.

Vaša nežna i romantična strana je skrivena od drugih tokom ovog perioda ( Venera u 12.kući od 7.maja ). Emotivna osećanja ćete držati u sebi uglavnom, a moguće je da ćete nekadašnja pitanja i probleme rešavati sa postojećim partnerom. Ovo i jeste dobro vreme da se kaže šta je bilo, šta je to dovelo do sadašnje situacije. Pazite da ne preterujete u zahtevima za onim što je bilo.Saturn koji je vladar vašeg polja ozbiljnih partnerstva i braka ide retro u polju ljubavi, a pritom se ne razume sa Merkurom i Marsom. Mogući pogrešni zaključci, greške u komunikaciji, neslaganje, ali ne zarad trenutnih problema. Možete pomisliti “pa gde je taj “srećnik” Jupiter? gde je ona sreća koju očekujem?” Hmmm… daa… “gde je?” Saturn nam ne da sve dok se ne istroše sve loše nade, prazna obećanja. Ne da vam, jer vas čuva od daljih razočarenja.

Posao

Nije vam budućnost u ovom sektoru jasna, jer sve zavisi od vas, a vi ste uglavnom nesigurni na ovom sektoru. Prva polovina maja je dobro postavljena za rutinu na polju posla. Svakako dam orate da uložite dodatne napore da završite svakodnevne obaveze. Vezanost za određene grupe, ali i problemi u njima mogu biti deo majske priče u polju posla. Iako se Merkur pokreće unazad 18.maja, na vaš znak će lepo gledati, pa možete još jednom pregledati svoje potrebe, želje i mogućnosti. U istom danu se vas pokreće Mlad Mesec u vašem polju karijere, statusa, ciljeva pa će vam pomoći da se na pravi način fokusirate i usmerite na prave ciljeve. Odluke će možda čekati još mesec dana, ali je bitno das u vama neke stvari sada jasnije i formiraće vam se odlučniji stav. Bitno je da poslušate sebe i ono što osećate da je ispravno.

Zdravlje

Dobra energija tokom maja i u duhovnom i u fizičkom smislu. Ipak, pazite se neočekivanih problema na zdravstvenom polju. Ti problemi mogu biti vezani za već postojeće.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM