Idealan odmor za svaki znak: Biku prija lenčarenje, Ovnu avantura

Različiti horoskopski znaci odmaraju se i opuštaju na različite načine. Neki vole leškarenje na plaži, drugi lud provod, treći žele da izgledaju najbolje što mogu. Šta prija vama?

RAK
Ovo je tipičan morski tip koji bi najradije pobegao na pusto ostrvo. Rakovi će najveći deo dana na odmoru provesti na plaži. Ako nisu u mogućnosti da odu na more, dobro će se provesti i na nekom mirnom jezeru. Odmor je za njih najbolji u intimnom društvu, bez buke i prevelike gužve.

BLIZANCI
Blizanci odmor biraju na osnovu mogućnosti izlazaka, provoda i upoznavanja novih ljudi. Važno im je da se kreću u krugu zanimljivih ljudi pa je za njih idealan odmor onaj gde mogu svake noći da plešu do zore, zabavljaju se, a onda i na plaži od jutra da nastave istim tempom. Rado će leto provesti obilazeći metropole.

VAGA
Vagama je najvažnije da nisu same i da su na odmoru s njima dragom osobom. Nije im važno gde, važno je da su u društvu i da je mesto na koje idu otmeno. To može biti i neki manje urban grad ili hotel na moru. Neće biti previše aktivni tokom letovanja, ali neće samo ni ležati.

BIK
Lenčarenje je idealan stil odmora za Bikove. Još ako nađe nekog ko će izlaziti u susret svim njegovim željama, onda Bikovoj sreći nema kraja. Prija im odlazak na more, ali samo ako je hlad u blizini. Ni plaža ne bi trebalo da je predaleko od hotela ili smeštaja, a očekuju i odličnu hranu i piće jer su gurmani.

ŠKORPIJA
Škorpijama je važno da lokacija koju izaberu za odmor bude izazovna i dovoljno avanturistička, a zadovoljiće se i mestom sa dobrim noćnim životom. Na odmor mogu u svim kombinacijama – bilo sami ili u manjem ili većem društvu, ali nikako neće podneti dosadu. Uvek traže neko uzbuđenje.

STRELAC
Bitno im je da otputuju što dalje. Zadovoljiće ih odmor u egzotičnim zemljama, a nije im strano da i sami sebi organizuju celo putovanje. Ako se odluče na tako nešto, onda će ga pretvoriti u avanturu u stilu Indijane Džonsa. Pustolovi su i nije im bitno da li će imati prijatelje ili idu sami.

JARAC
Postoje dve vrste Jarca na odmoru. Prvi tip ide na brižljivo isplaniran odmor, gde se tačno zna koliko dana ostaje, gde ide, kakav je plan i raspored za svaki dan. Vole aktivnosti. Drugi tip je svestan koliko radi tokom godine pa onda ode u drugu krajnost – sve vreme odmora leži, odmara se i ne radi ništa.

OVAN
Ovan voli aktivnost i nije za tradicionalni odmor. Rođeni u ovom znaku ne mogu da miruju. Odmor za njih je dan ispunjen rekreativnim aktivnostima ili istraživanjima prirode – od jutra do mraka. Sve vrste planinarskih egzibicija, rafting ili istraživanje divljih i egzotičnih predela je nešto što će ga zadovoljiti.

LAV
Većini Lavova odmor podrazumeva gužvu, izlaske, provod i mogućnost da budu zapaženi. To podrazumeva odlazak negde gde se odvija neki važan događaj, bilo kulturni, zabavni, pa i sportski. Vole sunce i bitno im je da dan provedu napolju, a noć u zabavi.

DEVICA
Rođenima u ovom znaku odgovara neko profinjeno i tiho mesto, gde mogu na miru da provedu odmor ispunjen skladom između zdravog života i kvalitetne ishrane. Upravo to je glavni kriterijum po kom biraju kako i gde će se odmarati. Knjiga je obavezna dok se odmaraju, a rado će i poći u obilazak muzeja i istraživanje lokalne istorije.

VODOLIJA
Vodolije na odmor kreću ili same ili sa što više prijatelja. Najčešće nemaju određeni plan, nego se sve svodi na improvizaciju. Ne smeta im da prespavaju u jeftinom hostelu ako će tako što više mesta obići. Za njih je odmor sloboda i skitanje uz istraživanje života i ljudske prirode.

RIBE
Ribe su vezane za vodu i odmor mora da bude na reci, jezeru ili moru. Znaju i da odmor provedu na nekom zanimljivom krstarenju. Sve vrste brodova, kao i sve vrste plaža im sasvim odgovaraju. Na odmoru lenčare ili sanjare i ne vole da imaju nikakvu obavezu. Uveče izlaze, ali im to nije bitno dok su na godišnjem.

Moj Astrolog telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Moj Astrolog savetnika