Moj Astrolog

Feng šui za malog genijalca:AKTIVIRAJTE ENERGIJU ZNANJA

Pomoću pravila drevne kineske veštine uređivanje prostora,aktivirajte u dečijoj sobi energiju zdravlja i obrazovanja.
AKTIVIRAJTE ENERGIJU ZNANJA: Kad opremite dečiju sobu,pažljivo birajte nameštaj,boju zidova i detalje,jer loš izbor može negativno da utiče na razvoj mališana.Uvek nastojte da prostorija u kojoj boravi vaše potomstvo bude dobro osvetljena,bez mračnih uglova.Zidove ofarbajte svetlim jakim bojamaili u belo,zvukom i svetlošću stvorite pokret u sobi,a to ćete najbolje postići ako se stqalnočuje muzika,kucanje sata ili ukoliko je upaljena lampa.Obavezno montirajte police za knjige jer to simbolizuje sticanje znanja.Ako ste u mogućnosti,krevet namestite u istočnom delu sobe,sa glavom okrenutom u tom smeru.
Na zidove okačite slike na kojima su naslikani bor,ždral,breskva ili bambus jer su to simboli dugovečnosti.Prozor mora da bude čist, da se sa lakoćom otvara i zatvara, a sims ne sme da bude pretrpan stvarima.Ukoliko želite da dete stekne dobro obrazovanje,postavite mui radni sto u severoistočnom delu.Da biste obezbedili dobru energiju, u desni gornji ugao radnog stola postavite stonu lampu, a ispod nje gorski kristal jer ovaj kamen jača pamćenje.Poželjno je da u dečijoj sobi držite globus postavljen u jugozapadni deo , koa i magnetnu potkovicu ispod kreveta.
Ne preporučuje se za dečiju sobu: Nikada decu nemojte smeštati u sobe koje imaju: -krovnu gredu -suviše nizak plafon -prozor sa pogledmo na smetište,groblje ili ispred kojeg je neko drveće.U tom slučaju na okvir okačite zvončiće da bi ste ubrzali negativnu energiju.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM