Moj Astrolog

Devica-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Ljubav

Uz malo truda I tolerancije, vaše emotivne I bračne relacije neće funkcionisati ni malo loše tokom oktobra meseca. Mlad Mesec u polju ličnih vrednosti početkom ovog perioda doneće Devicama potrebu da dobro razmisle o odnosima u kojima su. I sami ste svesni da je prethodnih par meseci ostavilo traga na vas I na partnera I da su neophodne promene da bi se odnos u potpunosti stabilizovao. Zapitajte se koliko vam je važna osoba preko puta vas I da li ste spremni da, zarad nje I vaše veze, pređete preko nekih nesavršenosti I ostvarite ponovo čvrstu povezanost. Oni napori koje budete ulagali u odnos u prvom delu meseca, rezultovaće pozitivnim promenama u drugom delu oktobra, kada planeta ljubavi I sklada, Venera, uđe u vaše polje doma I porodice. Odnosi u braku će se učvrstiti, a u dužim emotivnim vezama biće evidentan porast ljubavi I bliskosti. Slobodne Device – u vašem polju ljubavi nalazi se tranzitni Mars, vladar vašeg polja komunikacije I pokreta, pa nije ni čudo što ćete u ovom periodu biti mnogo spremnije da uživate u izlascima, dobrom provodu, druženju I upoznavanju novih osoba. Druga dekada oktobra je naročito interesantna, jer se tada više, podjednako zanimljivih osoba, može vrteti oko vas, pa ćete biti na slatkim mukama što se odabira “onog pravog” tiče. U suštini – ceo mesec donosi vam dobre šanse za ljubav, na vama je samo da se prepustite dešavanjima!

Posao

Mlad Mesec u vašem polju posla I novca na samom početku oktobra otvoriće pred Devicama dosta dobar poslovni mesec. Sve do kraja druge dekade bićete izuzetno angažovani I poslovno usmereni I nije ni čudo što će sve ovo rezultovati stabilnošću vašeg poslovanja, ali I dobrim finansijskim prilivima. Obratite više pažnje na ljude sa kojima dolazite u kontakt, naročito polovinom meseca. U tom periodu vam se ne savetuje izbrzanost u dogovorima, ali ni upadanje u bilo kakve rasprave sa ljudima sa kojima sarađujete. Tih dana nemojte donositi odluke na brzinu, a dobro proverite da ne pravite greške I propuste prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza. Moguće su I kritike od strane nadređenih. No, ovo je samo par dana koji će biti malo turbulentni, ostatak meseca je više nego dobar po vas. Jake poslovne mogućnosti I onima koji su nezaposleni. Očekuje vas I veći broj kraćih poslovnih putovanja.

Zdravlje

Umnogome bolja zdravstvena situacija I starijim I mlađim pripadnicima ovog znaka. Nastavite da vodite računa o sebi, a dobre navike koje ste u prethodnom periodu usvojili, davaće odlične rezultate. Jedino na šta trebate da obratite pažnju je povećan apetit I mogućnosti za gojenje.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM