Moj Astrolog

Devica-Mesečni horoskop za jun 2022.

Pun Mesec u polju doma, stabilnosti, porodičnog okruženja u prvim danima juna, Devicama daje potrebu da srede svoj status i usaglase se sa bračnim partnerom. Ovo je sada zaista teško izvesti, jer mi se čini da ste neke prilike propustili, a osim toga i vi i druga strana ste prilično utvrđeni u svojim mišljenjima i ponašanjima i dosta je problematično naći kompromisno rešenje i srediti situaciju. Do poslednje nedelje juna teškoće, ali tada imate pred sobom prostor da se zajednički organizujete. Ni vas neće mimoići pozitivan uticaj konjukcije Jupitera i Venere, jer ćete i bračni partner i vi tada staviti ipak ljubav i zajedništvo na prvo mesto. Generalno, Device imaju prilično nejasnu i mutnu ljubavnu situaciju tokom juna…Venera će preći u vaše polje tajni, što pogoduje onima koji se zanimaju za neobavezne ili skrivene odnose, ali vam u isto vreme daje nesposobnost da se emotivno otvorite prema osobi koja vas interesuje, pa će čak i emotivne veze u jednom delu juna funkcionisati vrlo klackavo. Obzirom da je i vladar vašeg znaka, Merkur, u retrogradnom kretanju do 11.-og juna, moguće je da ćete potencirati vraćanje na neke već prežvakane teme i „nabijati“ partneru na nos greške iz prošlosti. Dobar period za nova poznanstva kreće od 21.-og, a od 25.-og će vaša inicijativa biti mnogo jača.

Posao

Tokom celog meseca, Merkur, vladar vašeg znaka, biće u polju karijere, pozicije, nadređenih, javnosti, a do 11.-og će ići retrogradnim hodom, tražeći od vas da se dobro fokusirate na ovo polje. Naime, neki prošli potezi dolaze na preispitivanje, jeste da ćete se povremeno osećati kao da ne možete da pohvatate konce dešavanja, ali će sve ovo imati i jednu dosta pozitivnu stranu, koju ćete primetiti tek kasnije. Naime, 16.-og juna Mlad Mesec je baš u vašem polju karijere i njegov uticaj otvara vam priču o napredovanju koju toliko priželjkujete. U tom periodu se i Saturn vraća retrogradno u vaše polje komunikacije, razmišljanja, kretanja, a Venera, koja je vaš vladar posla i novca, ali i polja ekspanzije, planova, inostranstva, ide ka Jupiteru u znaku Lava. Pred Devicama će se pokrenuti neki značajni poslovni poduhvati, projekti, otvoriti neka vrata koja su do sada bila zatvorena, i ovo je šanska koju morate iskoristiti. Na sve ovo – da zašećerimo – novčani prilivi u drugom delu juna su dosta poboljšani, taman onoliko da rešite dugovanja kojima ste opterećeni. Možda nekim Devicama malo rizikovanja donese i neki ekstra profit….ali, ne preterujte…

Zdravlje

Tačno je da vas nazivaju hipohondrima, ali ipak vi ovog meseca obratite pažnju na signale koje vam telo šalje i nemojte biti sam svoj lekar. Stres može pojedinima doneti probleme sa kožom, a reagovaćete i na ujede insekata i izloženost suncu mnogo jače nego uobičajeno. Sklonost alergijama.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM