Moj Astrolog

CENITI SVAKI TRENUTAK ŽIVOTA

Bio jednom jedan čovek koji se uslovljavao samo životom. Njegovi strahovi bili su neosnovani i često iracionalni. Ipak, bili su u njemu i činili su fa nervoznim. Kako bi me se tek dopalo da je mogao da ima uzde vremena u svojim rukama i da upravlja njime onako kako bi se njemu najviše dopadalo.
Bilo je jedno veče, obično, kao i svako drugo. On je ispružen na krevetu, spokojno čitao knjigu. Iznenada, ukaza mu se jedna providna, nebeska figura. Iz dubokog mraka mu je pružila jedno klupko kanapa i reče mu: ‘Konac koji je u ovom klupku, predstavlja tvoj život. Svakog momenta ćeš biti uplašen ili ćeš misliti da postojiš da bi živeo samo teške momente. Preseci ga i, u jednom momentu u zavisnosti od dužine, ići ćeš napred za jedan sat, jedan dan ili jedan mesec’.
Sve je ovo za njega izgledalo kao predivan poklon, ali ubrzo se ispostavilo da je to mač sa dve oštrice. Počeo je da seče momente kroz koje nije ni prošao, pa čak i one doživljene sa sopstvenom ljubavlju. Na kraju stiže do tačke da upotrebi makaze, samo da bi predvideo doživljavanje jednog burnog momenta bez temeljne sigurnosti. Za kratko vreme, klupko se istanji, a njegovo postojanje proteče u vrlo kratkom vremenu.
Zaustavio se da razmisli jedan trenutak. Možda je pogrešio u svemu. Došao je do zaključka da je život mogao da bude lepši, ako se sa njim suoči bez straha i nesigurnosti. Bilo je to baš u momentu kada se odjednom probudio. Bio je to samo jedan vrlo ružan san, jedna strašna noćna mora. Klupko je bilo netaknuto.
Od tog momenta počeo je da ceni svaki trenutak svoga postojanja. Štaviše, stekao je iskustvo za življenje na jedan lep i srećan način.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK