Moj Astrolog

Bik-Mesečni horoskop za novembar 2021.

Ljubav

Slobodnim Bikovima u prvoj dekadi novembra jako su aktuelna zaljubljivanja preko poslovnog segmenta. Neko u vašoj neposrednoj blizini može vas opčiniti svojom intenzivnošću, svojim u isto vreme pažljivim ponašanjem prema vama, dok mu se oči vragolasto smeše….pa nije ni čudo da možete očas posla “pasti”. Pošto je polje strasti jako naglašeno tokom celog ovog perioda, možemo samo da vam kažemo da se prepustite I zaboravite na sve ostalo. Čak I da se ništa ne dogodi u prvoj dekadi, druga dekada novembra će vas prodrmati I istresti iz cipela. Kako god okrenuli – ne možete da omašite! Ovo je mesec ljubavi I intenziteta za vas! U emotivnim vezama I bračnim zajednicama tokom celog perioda ćete vi I partner uglavnom funkcionisati u korektnom I punom poštovanja maniru. Neki od vas će probuditi davno zatrpane strasti I ponovo se zaljubiti u osobu pored koje su već dugo. Ono što vam ne ide u prilog tokom ovog meseca jeste otvorena, I to velika mogućnost da uđete u paralelan odnos. Moguće je da vam zatišje koje postoji u trenutnoj relaciji, ta mirnoća I to što se ništa posebno ne dešava I “otvori vrata” ka ulasku u neobavezan, ali vrlo strastan I intenzivan kontakt. Najviše su vam za ovaj tip avanture otvorene šanse kroz poslovni segment, ali I kroz kontakte sa prijateljima ili preko društvenih mreža.

Posao

Ovaj mesec I neće biti jedan od onih koje ćete pamtiti po uspehu ili po mirnim dešavanjima. Možda ćete tokom prve dekade imati “miran život” I neko stabilno funkcionisanje, ali u principu – druge dve dekade nešto naročito vam I ne idu na ruku. Ispašće da ćete se truditi toliko da ćete povremeno “gubiti glavu” ili biti u potpunosti zatrpani obavezama (koje su vam nametnuli drugi ili vi sami sebi), a rezultati će biti – prilično prosečni. Sa drugima ćete se dosta teško uklapati I povremeno će izgledati da čak I dugogodišnji saradnici nekako nisu na vašoj strani. Pojedini će možda izgubiti I neke poslove ili projekte iz razloga što je konkurencija ponudila bolje uslove ili se na neki način umešala…Neki od vas će dobiti želju da naprave veliki zaokret u poslovanju ili da prekinu sa postojećim saradnjama, ali to vam se sada svakako ne preporučuje. Finansije će krenuti da se poboljšavaju tek tokom treće dekade novembra.

Zdravlje

Zdravstveni segment ukratko – ne baš najbolji. Vi ćete često biti “roviti”, na granici da se prehladite, razbolite. Oblačite se adekvatno vremenskim uslovima, vodite računa o svom imunitetu. Kod starijih pripadnika znaka aktuelni problemi sa kičmom, glavom, pritiskom.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM