Moj Astrolog

Akvamarin – element Vode

Akvamarin je simbol prijateljstva, pravednosti i hrabrosti. Ovaj kamen je plavkasto-zelene boje. Astrolozi smatraju da je akvamarin kamen meseca, jupitera, saturna i neptuna. Akvamarin je „živ“ u večernjim satima i menja boju u zavisnosti od ugla gledanja. Vremenom boja ovog kamena postaje svetlija. Prema drevnom verovanju, boja akvamarina zavisi od vremenskih prilika i od raspoloženja osobe koja ga nosi. Ako je duša osobe koja ga nosi smirena, boja kamena će biti svetlo plava (kao mirno more). Ako je osoba koja nosi akvamarin tužna, zabrinuta ili ima uticaj neke negativne energije, kamen će biti mutne boje. Tokom nevremena akvamarin postaje zelen.

Akvamarin u amuletima i talismanima

Još od davnina, ovaj kamen se smatrao pogodnim amajlijama za hlađenje strasti. Verovalo se da boje ovog kamena mogu smiriti oluju na moru, pa je akvamarin bio talisman mornara i putnika. Slika neptuna ugravirana u ovaj kamen daje zaštitu tokom vožnje, štiti od morske bolesti i daje pobedu u bitkama na moru. Smatrao se simbolom pravog prijateljstva, pravde i komunikacije. On pojačava energiju uma, usklađuje dušu i telo. Akvamarin je amulet srećnog porodičnog života. U Evropi su tokom srednjeg veka mladenci nosili prstenje sa ovim kamenom.

Lekovita svojstva akvamarina

On ublažava zubobolju, probleme sa jetrom i stomakom. Gledajući duže u akvamarin osoba može poboljšati vid. Delotvoran je kod morske bolesti. Ukoliko se ugravira u srebro pomaže kod bolesti usne duplje. Verovalo se da akvamarin jača srce, pomaže kod plućnih, kožnih i nervnih bolesti. On poboljšava raspoloženje i leči od lenjosti.

Magična svojstva akvamarina

Akvamarin jača duh osobe koja ga nosi, razotkriva prevaru i kao takav se ne preporučuje nepoštenim ljudima. Svaki pokušaj varanja od strane takve osobe će biti otkriven. Akvamarin omogućava da se otkriju tajne. On je jedan od najvažnijih magijskih kamenčića, čak može otkriti svaku astralnu prevaru. Akvamarin deluje na raspoloženje osobe koja ga nosi i smiruje um. Pomaže u nauci i filozofiji. Zeleni akvamarin se smatra talismanom kockara, jer štiti od gubitaka. On takođe jača seksipil osobe koja ga nosi. Stavlja se na treću i petu čakru.

Moj Astrolog telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK